پیروزی هندبال در دومین بازی

اکبرآبادی : بازی های تمرینی را به خوبی پشت سر گذاشتیم

سرمربی تیم ملی نوجوانان هندبال ایران گفت: تا به حال با حریفان راحتی بازی داشتیم و کار اصلی ما از یک چهارم شروع می شود.
کد خبر: ۵۸۸۰۹۹
اکبرآبادی : بازی های تمرینی را به خوبی پشت سر گذاشتیم

نانجینگ چین / افشین رضاپور

به گزارش خبرنگار سایت جام جم ورزشی  غلامعلی اکبر آبادی پس از پیروزی دوم نوجوانان هندبال ایران مقابل ویتنام، در نشست خبری اظهار داشت: حریفان سخت و خاصی در این 2 بازی نداشتیم و بچه ها تقریبا روزهای آسانی را پیش رو داشتند.این بازی ها را به منزله بازی های خوب تمرینی در نظر می گیریم.

وی افزود: فردا بازی سختی مقابل قطر داریم که نسبت به پاکستان و ویتنام قویتراست. تقریبا این 2 بازی برای ما جنبه تمرینی داشت و خوشحالم که بازیکنان ما به آمادگی خوبی رسیدند.

اکبرآبادی گفت: کار اصلی ما در یک چهارم است که تیم ها با قوای کامل می آیند. به نظرم بازیکنان ما از این 2 پیروزی مغرور نمی شوند چون هدف بزرگی دارند.

تیم ملی هندبال نوجوانان ایران در دیدار دوم خود در بازی های آسیایی نوجوانان، امروز ساعت 15:30 به وقت چین مقابل ویتنام قرار گرفت که با نتیجه ی پرگل 43 بر 6 حریف خود را گلباران کرد.

شاگردان اکبرآبادی با ترکیب نوروزی نژاد، صحرایی، تاجیک، افضل، فقیه نیا، هاشمی، سیفی، امیر صحرایی، قندی، فرهادی شجاع، بهره دار، حمیدیه و یوسفی نژاد در این دیدار به صورت چرخشی بازی کردند.

نوجوانان هندبالیست ایران بازی اول خود را روز گذشته مقابل پاکستان با نتیجه 55 بر 12 پیروز شده بودند.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها