بررسی تاثیر تحولات منطقه بر روز قدس

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، نماینده جهاد اسلامی در تهران و مشاور بین‌الملل رئیس مجلس شورای اسلامی دیروز در نشستی به بررسی تاثیر تحولات منطقه بر روز قدس امسال پرداختند.
کد خبر: ۵۸۳۷۶۰

به گزارش فارس، علاءالدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در این نشست که با عنوان روز قدس در پرتو تحولات سیاسی و امنیتی منطقه که در دفتر جمعیت دفاع از ملت فلسطین برگزار شد، گفت: جریان اخوان تصور می‌کرد آمریکا و دوستان منطقه‌ای آن می‌توانند مصر را حفظ کنند اما این طور نشد و آنها فریب خوردند.

بروجردی با بیان این‌که قدس به دلیل جایگاه والای اسلامی و قرار داشتن قبله اول مسلمین قداست دارد، یادآور شد: بر اساس تفکر حضرت امام خمینی(ره) این موضوع فراتر از مرزهای جهان اسلام و در سطح همه مستضعفان جهان دنبال می‌شود.

نماینده جهاد اسلامی در تهران هم در این نشست گفت: مذاکرات کنونی را از اعلامیه بالفور بدتر می‌دانم زیرا این بار یک فلسطینی سرزمین خود را واگذار می‌کند.

ناصر ابوشریف، قدس را قبله اول مسلمانان و قبله سیاسی آنها تا ابد خواند و افزود: امام (ره) یک عالم بزرگ بود که درباره مسائل استراتژیک منطقه تحقیقات زیادی داشت و می‌دانست که برای بازگرداندن امت به جایگاه خود باید دشمن را به آنها بشناساند.

وی با بیان این‌که منطقه خاورمیانه در ابتدا اشغال نظامی شد و پس از آن از سوی فرانسه و انگلیس مورد تجزیه قرار گرفت، گفت: پس از آن بود که رژیم اسرائیل را در این منطقه مستقر کردند تا همواره شاهد بحران و فتنه باشیم و به همین دلیل بود که امام (ره) این رژیم را یک غده سرطانی خواند.

وی شرایط کنونی فلسطین را بحرانی خواند و افزود: حتی مناطقی هم که شبه آزاد هستند در محاصره قرار دارند و شرایطشان بهتر از شرایط مناطق اشغالی نیست.

نماینده جهاد اسلامی در تهران درباره مذاکرات صلح نیز اظهار کرد: یقین داریم که این مذاکرات به نتیجه‌ای نمی‌رسد و تا شرایط موجود که قدس یهودی‌سازی شده، تنها به دنبال کشاندن محمود عباس به میز مذاکرات هستند تا امتیازاتی را کسب کنند.

نماینده جهاد اسلامی در تهران با اشاره به تحولات مصر نیز گفت: ما از ملت این کشور می‌خواهیم که پای میز مذاکره بنشیند و مشکلاتشان راحل کند، زیرا این شرایط تنها به سود دشمنان است که تجزیه مصر را دنبال می‌کنند.

مشاور بین‌الملل رئیس مجلس هم گفت: روش امام(ره) در به صحنه کشاندن تمامی آحاد مردمی در بیداری اسلامی پاسخ داد و در قضیه روز قدس نیز همین روش باید دنبال شود.

حسین شیخ‌الاسلام گفت: فلسطین، استکبار و شاه سه موضوع اصلی امام در سخنرانی‌های پیش از انقلاب بود. وی روش امام (ره) برای تغییر و انقلاب را در این دانست که برخلاف انقلاب‌های جهانی گذشته به مردم تکیه کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها