ماموران قلابی به طعمه های خود مهلت می دادند

2 مامور قلابی که به طعمه های خود برای فراهم کردن پول مهلت می دادند ، دستگیر شدند.در آخرین ساعات کاری روز سه شنبه ، 2 جوان در حالی که اسلحه و بی سیم همراه داشتند
کد خبر: ۵۷۸۳۸
با مراجعه به یک مرکز ترک اعتیاد ، از مسوول آن خواستند به دلیل اعمال غیرقانونی که در مرکز صورت می گیرد همراه آنان بیاید ، اما وقتی با التماس های مسوول مرکز روبه رو شدند ، از وی خواستند تمامی موجودی صندوق مرکز را در اختیار آنها بگذارد.
مسوول مرکز نیز 428 هزار تومان موجودی صندوق را به آنها داد.این دو جوان سپس به مسوول مرکز گفتند فردا برای گرفتن بقیه مبلغ که میزان آن مشخص نشده بود ، بازمی گردند.با خروج آنها از مرکز درمانی ، مسوول مرکز که به رفتارهای آنها مشکوک شده بود در تماسی با ماموران کلانتری 106 نامجو آنها را در جریان اخاذی این 2مامور قرار داد.
به این ترتیب ماموران از صاحب مرکز خواستند اگر آنها بار دیگر با وی تماس گرفتند، به ماموران اطلاع بدهد تا آنها را دستگیر کنند.روز بعد بار دیگر این دو مامور قلابی به مرکز درمانی مراجعه کردند و از مسوول آن خواستند تمام موجودی صندوق را به آنها بدهد که با تماس منشی مرکز با پلیس 110 و حضور بموقع ماموران کلانتری 106نامجو ، یکی از ماموران قلابی به نام سعید - که جوان 21ساله ای است - دستگیر ولی همدست او موفق به فرار شد.در بازجویی از این جوان ماموران توانستند 3رشته دستبند پلاستیکی ، 2 بی سیم و 2 سلاح کمری ساچمه ای و قلابی را کشف و ضبط کنند.
با ارجاع پرونده به بازپرس اصغرزاده ، روز پنجشنبه وی از سعید بازجویی کرد که به بازپرس دادسرای جنایی گفت: 25 روز قبل با همدستم به نام محمد سیاه آشنا شدم. او مرا وسوسه کرد که با جعل عنوان ماموران آگاهی به سراغ افرادی که احتمالا مجرم هستند، برویم و از آنها اخاذی کنیم.
در آخرین مورد به این مرکز درمانی رفتیم و با توجه به این که مسوول آن که خود را دکتر معرفی می کند، دکتر نیست ، از وی اخاذی کردیم ، اما چون در زمان مراجعه بیشتر از 400 هزار تومان در صندوق موجود نبود ، به او تا روز بعد مهلت دادیم تا پول را آماده کند که او با پلیس تماس گرفت و ما دستگیر شدیم .
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها