اعلام ساعات کار بانک‌ها و ادارات در ماه رمضان

بانک ها و ادارات دولتی از امروز و با آغاز ماه مبارک رمضان ساعات کاری خود را کاهش می دهند.
کد خبر: ۵۷۸۰۶۵

به گزارش جام جم، پایگاه اطلاع‌رسانی دولت در اطلاعیه‌ای که بعد از ظهر دیروز منتشر کرد، تصمیم دولت در زمینه تغییر ساعات فعالیت اداری کشور در خلال این ماه را تشریح و اعلام کرد: در همه استان‌ها به استثنای تهران، فعالیت اداری، صبح‌ها با یک ساعت تاخیر شروع و در بعدازظهر نیز یک ساعت و نیم زودتر خاتمه می‌یابد.

در تهران هم ساعت شروع فعالیت اداری ساعت 9 صبح و ساعت پایان کار، 14 و 30 دقیقه تعیین می‌شود.

همچنین هرگونه فعالیت فوق برنامه قبل یا بعد از پایان ساعت کار انجام می‌شود و در عین حال ساعات کار ادارات و بانک‌ها در روزهای نوزدهم و بیست و سوم ماه رمضان با یک ساعت تاخیر نسبت به دیگر روزهای ماه مبارک رمضان شروع خواهد شد.

براساس این تصمیم، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران هم موظف شد ساعت فعالیت بانک‌ها را به‌گونه‌ای تنظیم کند که آغاز آن حداقل 30 دقیقه قبل از شروع به کار ادارات و سازمان‌ها باشد.

همچنین براساس تصمیم هیات وزیران برنامه‌ریزی ایاب و ذهاب کارکنان باید به طوری تنظیم شود که راس ساعت مقرر در محل کار حضور داشته و در پایان راس ساعت معین محل کار خود را ترک کنند.

کسری کار ناشی از اجرای این تصویب‌نامه در ماه مبارک رمضان نیز درخصوص کارکنان مشمول دورکاری در چارچوب آیین‌نامه مربوط و با رعایت سقف مقرر در قانون 44 ساعت در هفته از طریق انجام دورکاری و درخصوص سایر کارکنان از طریق مفادقانون مدیریت کشوری جبران می‌شود.

ضوابط کار بانک‌ها

همچنین بانک مرکزی هم طی بخشنامه‌ای به مدیران عامل بانک‌های دولتی اعلام کرد: ادارات و واحد‌های ستادی بانک‌ها در تمامی استان‌ها به استثنای تهران، فعالیت اداری را صبح‌ها با یک ساعت تاخیر شروع و بعد از ظهر نیز 1.5 ساعت زودتر خاتمه دهند.

همچنین ادارات و واحد‌های ستادی بانک‌های دولتی دراستان تهران، فعالیت اداری خود را ساعت 9 صبح شروع و ساعت 14 و 30 دقیقه خاتمه دهند.

براساس این اطلاعیه تمامی شعب و واحد‌های اجرایی بانک‌های دولتی در تهران و سایر استان‌ها، نیم ساعت زودتر از ادارات و واحد‌های ستادی شروع به کارمی‌کنند.

ساعات کار تمامی شعب و واحد‌های تابعه بانک‌های دولتی در روز‌های نوزدهم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان نیز با یک ساعت تاخیر نسبت به سایرروزهای ماه مبارک رمضان آغاز خواهد شد.

چندگانگی ساعات کار بانک‌ها

این گزارش می‌افزاید: با این حال، ساعات کار بانک‌های دولتی و خصوصی با یکدیگر یکسان نیست و هر بانک ساعات کار و ضوابط کاری متفاوتی را برای کارکنان خود ابلاغ کرده است. به این ترتیب به نظر می‌رسد مشتریان هر بانک باید با نگاهی به ساعات کاری جدید بانک خود به تنظیم برنامه روزانه مالی خود اقدام کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها