به گزارش فارس، در پایان معاملات بورس اوراق بهادار، شاخص کل همانند روزهای گذشته رکورد جدیدی در تاریخ معاملاتی خود به ثبت رساند و ارزش روز بازار نیز به بیش از 258 هزار میلیارد تومان رسید.
بر این اساس، دیروز نماد معاملاتی شرکت پالایش نفت اصفهان با توجه به ارائه اطلاعات با اهمیت متوقف شد و در این میان نماد معاملاتی داروسازی دکتر عبیدی پس از برگزاری مجمع عمومی عادی به طور فوقالعاده مبنی بر انتخاب اعضای هیات مدیره با محدودیت نوسان قیمت بازگشایی شد.
براساس این گزارش بیشترین تاثیر بر شاخص کل بورس را صنایع پتروشیمی خلیجفارس با 186 واحد، فولاد خوزستان با 111 واحد، مخابرات ایران با 83 واحد، گسترش نفت و گاز پارسیان با 63 واحد، سرمایهگذاری غدیر با 54 واحد گذاشتند.همچنین بانک ملت و فولاد مبارکه اصفهان هر کدام به ترتیب با 44 و 40 واحد منفی در روند شاخص کل تاثیرگذار بودند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
«جامجم» در گفتوگو با رئیس مرکز بینالملل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بررسی کرد
حجتالاسلام طبسی معتقد است تصمیمات امامان (ع) علیرغم ظاهر متفاوت، براساس وظیفه و شرایط زمانه، همگی در مسیر هدایت امت اسلام بوده است