محمدعلی اسفنانی در گفتوگو باایسنا، اظهار کرد: طرحی ذیل لایحه اصلاحیه قانون تجارت پیشنهاد شده که قانون چک تغییر کند.
وی ادامه داد: در این بخش انواع چکها تعریف شده و تغییر قانون چک در دستور کار کمیسیون قرار گرفته است که پس از تعطیلات مجلس این موضوع در کمیسیون مشترکی با حضور تعدادی از اعضای کمیسیون اقتصادی و حقوقی مورد بررسی قرار میگیرد.
اسفنانی خاطرنشان کرد: تاکنون دو جلسه در این کمیسیون مشترک بررسی شده که هیچ نتیجهای نداشته است به همین دلیل موضوع به هیات رییسه بازگردانده شده و ادامه بررسی این قانون به کمیسیون حقوقی و قضایی داده شده است.
سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: لایحه آیین دادرسی نیروهای مسلح و آیین دادرسی جرایم الکترونیکی نیز پس از تعطیلات مجلس در دستور کار کمیسیون حقوقی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم