خانم سروان ارتش دانمارک زندانیان عراقی را شکنجه کرده است

جام جم آنلاین: یک افسر ارتش و چهار پلیس نظامی دانمارکی به بد رفتاری و شکنجه زندانیان در عراق متهم شده اند.
کد خبر: ۵۷۵۲۲
به گزارش بی بی سی این پنج نفر متهم هستند که در ماه های مارس a آوریل و ژوئن 2004 زندانیان را در عراق شکنجه کرده اند. دانمارک حدود 500 نظامی در جنوب عراق دارد که نزدیک بصره مستقرند.
تاریخی برای محاکمه آنان تعیین نشده و در صورتی که مقصر شناخته شوند به یک سال زندان محکوم خواهند شد. خانم سروان «آنه مته هومل» 37 ساله که به وی دستور داده شد قبل از پایان ماموریتش از عراق بازگردد a ادعا کرد کار خلافی نکرده است.
جسپر هلسو a فرمانده نیروهای مسلح دانمارک دیروز گفت: اگر ارتش دانمارک مرتکب اشتباهی شده باشد a من اولین شخصی خواهم بود که عذر خواهی کند اما هنوز کسی محکوم نشده است.
خبرنگاران می گویند این رسوایی باعث حیرت افراد بسیاری در دانمارک a که بیشتر مردم آن از پشتیبانی دولت خود از حمله به عراق حمایت می کنند a شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها