عارف: انتخابات 92 پرونده شبهه تقلب را برای همیشه بست

محمدرضا عارف، در جمع اعضای ستاد انتخاباتی خود با اشاره به ویژگی‌های انتخابات اخیر گفت: انتخابات 92 سلامت انتخابات را بیمه کرد و پرونده شبهه تقلب و تخلف را برای همیشه بست.
کد خبر: ۵۷۳۷۵۶

به گزارش مهر، این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم که چند روز قبل از رای‌گیری انصراف داد، با بیان این‌ که ما برای ایجاد شدن این فضا هزینه‌های بسیاری داده‌ایم، گفت: جریانات سیاسی باید اختلاف‌ها را کنار بگذارند و این فضای برد ـ برد را تا انتها نگه دارند.

وی با تاکید بر همکاری و خدمت به دولت منتخب حسن روحانی تصریح کرد: اصلاح‌طلبان و جریان‌های سیاسی وظیفه دارند که به دولت آقای روحانی کمک کنند، چرا که دولت روی کار آمده باید مقتدر باشد و باید کمک کنیم آقای روحانی دولتی شایسته‌سالار و مقتدر ایجاد کند.عارف تصریح کرد: باید حق رئیس‌جمهور منتخب را در انتخاب همکاران خود به رسمیت بشناسیم تا بتواند همکارانی همراه و همدل انتخاب کند.

انتخابات اخیر، مسابقه‌ای برد ـ برد بود

معاون اول دولت اصلاحات همچنین در دیدار با اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف و جامعه اسلامی دانشگاهیان کشور با بیان این ‌که اگر زمان تبلیغات بیشتر بود، مشارکت مردم به بالای ۸۰ درصد می‌رسید، گفت: یازدهمین دوره رقابت‌های ریاست‌جمهوری یک مسابقه برد ـ برد بود و همه طیف‌ها احساس پیروزی کردند.به گزارش فارس، عارف اظهار کرد: قطعا این انتخابات عزت ما را در دنیا اضافه کرد و اگر با یک واژه بخواهیم در مورد این حماسه صحبت کنیم باید بگوییم بحران‌زدایی کردیم. وی با بیان این‌ که حماسه سیاسی سبب کاهش فشارها شده است، افزود: در این انتخابات حتی کسی احساس نکرد یک برگ رای نیز جابه‌جا شده است و نیروی انتظامی با درایت و تدبیر عمل کرد.

معاون اول دولت اصلاحات به جلسه با دانشجویان ستاره‌دار دانشگاه صنعتی شریف قبل از انتخابات اشاره و تصریح کرد: در آن جلسه دانشجویان بسیار عصبانی بودند و از خطوط قرمز عبور می‌کردند، چرا که احساسشان این بود که به آنها توهین شده است، اما در چهار ماه مانده به انتخابات آنان به مسیر اصلی بازگشتند.

عارف با بیان این ‌که ما نباید در گذشته متوقف شویم، خاطرنشان کرد: ما باید نگاهمان معطوف به آینده باشد و جامعه اسلامی باید در دانشگاه‌ها فعال شود و مطالبات دانشگاه و جامعه را از طریق کانال‌های قانونی پیگیری کنند.

اصلا‌ح‌طلبان سهم‌خواهی نمی‌کنند

عارف در حاشیه این جلسه در جمع خبرنگاران گفت: آقای روحانی باید در تشکیل کابینه احساس اختیار کرده و این‌طور فکر نکند که می‌خواهند شخص یا اشخاصی را به وی تحمیل کنند.

به گزارش تسنیم، وی در پاسخ به این سوال که اگر بحث معاون اولی شما در دولت آقای روحانی مطرح شود، چه می‌کنید؟ گفت: بگذارید این موضوع اول مطرح شود، سپس آن را بررسی خواهیم کرد.عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در واکنش به صحبت یکی از خبرنگاران مبنی بر این‌ که شنیده شده شما از کناره‌گیری از انتخابات ناراحت شده‌اید، اظهار کرد: چنین موضوعی صحت ندارد و بنده آن را تکذیب می‌کنم. عارف در همین زمینه ادامه داد: بنده هر کاری که انجام می‌دهم، وظیفه است و هرکاری هم که مردم انجام دهند، از آن خوشحال می‌شوم.وی در پاسخ به این سوال که آیا اصلاح‌طلبان در دولت آینده نقش خواهند داشت یا خیر، افزود: این مساله به‌عهده آقای روحانی است و ما باید به رئیس‌جمهور آینده در حل مشکلات کمک کنیم تا بتواند کابینه‌ای مؤثر و قوی داشته باشد.

عارف با بیان این‌ که اصلاح‌طلبان، سهم‌خواه نیستند، گفت: هر کسی که به ‌دنبال سهم‌خواهی باشد، دیگر اصلاح‌طلب نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها