رودخانه‌های خوزستان؛ در کمین شناگرانِ نابلد

گرمای بالای خوزستان باعث می‌شود بسیاری از مردم با وجود خطرهای در کمین نشسته رودخانه‌ها، برای گذران زمان و تفریح، ساعتی از روز را در کنار سواحل سپری کنند. هرچند که آبتنی و حضور در کنار ساحل رودخانه در سال‌های گذشته خاطرات بسیار تلخی را در یاد مردم استان گذاشته است، به گونه‌ای که در سال گذشته بیش از 50 نفر در سواحل رودخانه‌های خوزستان جان خود را از دست داده‌ و طعمه آب رودخانه شده‌اند.
کد خبر: ۵۷۳۲۸۳

شهرستان شوشتر در سال‌ گذشته بالاترین آمار غرق شدگان در رودخانه را در استان به خود اختصاص داده است.سواحل رودخانه‌‌های شهرستان شوشتر بسیار زیاد است به گونه‌ای که بیش از 80 کیلومتر از ساحل رودخانه در شاخه‌های گرگر و شطیط این شهرستان که هر دو شاخه‌هایی از رودخانه کارون است، وجود دارد. این گستردگی باعث می‌شود تا حفاظت از این سواحل به امری دشوار تبدیل شود.

شهردار شوشتر در این باره در گفت‌وگو با فارس اظهار کرد: گستردگی سواحل رودخانه‌های شوشتر باعث شده است تا حفاظت از این سواحل امری دشوار شود و به این دلیل راهی جز تعیین و معرفی مناطق شنای آزاد نداریم.

آرش دُر، درباره نحوه مدیریت ساحل رودخانه در شوشتر افزود: بر اساس قانون، سواحل رودخانه محدوده شهر در اختیار شهرداری است و به همین دلیل حفاظت این محدوده را به تیم‌هایی اختصاص دادیم تا از غرق شدن مردم در رودخانه جلوگیری کنند.

وی با اشاره به این ‌که شهرداری شوشتر تنها در برابر شنا در این مناطق اعلام شده مسئولیت می‌پذیرد، تاکید کرد: شنا خارج از این محدوده از مسئولیت تیم حفاظت ساحلی خارج و شهرداری در این باره هیچ مسئولیتی را نمی‌پذیرد.

وی با اشاره به این‌ که اقدامات دیگری بجز به خدمت‌ گرفتن تیم‌های حفاظتی در این باره انجام شده است، افزود: همه سواحل رودخانه‌های شوشتر بیمه شده‌است تا در صورت غرق شدن فرد یا افرادی، بیمه در این باره جبران خسارت کند.

همچنین با هیات شنای شهرستان شوشتر وارد مذاکره شدیم تا این هیات برای حفاظت از سواحل رودخانه در قبال اخذ وجه از شهرداری از سواحل رودخانه شهر شوشتر حفاظت کند.‌

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها