سیدمحمدعلی خطیبی طباطبایی در گفتوگو با شانا درباره انتخاب دبیرکل جدید مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جیییسیاف) گفت: این موضوع در دستور کار نشست تیرماه سران جیییسیاف در مسکو نیست و سران کشورهای عضو به طور معمول به بحث درباره این موضوعها نمیپردازند.
دومین اجلاس سران جی یی سی اف قرار است روزهای اول و دوم جولای (دهم و یازدهم تیرماه) در مسکو پایتخت روسیه، برگزار شود.این مقام ایرانی احتمال داد درباره انتخاب دبیرکل جدید جی یی سی اف در نشست وزارتی تهران تصمیمگیری شود.خطیبی اظهار کرد: ایران نیز قصد دارد در رقابت برای در اختیار گرفتن سمت دبیرکلی جیییسیاف شرکت کند و مثل همیشه در این رقابتها حضور فعال داشته باشد.
وی درباره نامزد ایران گفت: چون نامزد، نامزد ایران است انتخاب آن مراحلی دارد که در حال طی آن هستیم تا بتوانیم یک نامزد قوی و مطرح را معرفی کنیم. غول نفتی بریتیش پترولیوم دیروز اعلام کرد ایران مقام نخست ذخایر گازی جهان را احراز و روسیه را پشت سر گذاشته است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی