خط لوله صلح رسما در برنامه دولت جدید پاکستان قرار گرفت

دولت جدید پاکستان با بی‌اعتنایی به فشارهای آمریکا، طرح انتقال گاز ایران را در طرح سالانه خود برای سال مالی ۱۴ ـ ۲۰۱۳ گنجاند تا به تردیدها درباره التزام خود به این طرح پایان دهد.
کد خبر: ۵۷۱۰۹۶

به گزارش تسنیم و به نقل از پاکستان تودی، باوجود فشارهای آمریکا، دولت جدید پاکستان به نخست‌وزیری نواز شریف در طرح سالانه خود برای سال مالی 14 ـ 2013 که از ماه آینده آغاز می‌شود، رسما اعلام کرده است اجرای طرح خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان را در دستور کار قرار خواهد داد.

پیشتر تردیدهایی درباره التزام دولت جدید پاکستان نسبت به قرارداد واردات گاز از ایران مطرح شده بود که با گنجاندن این طرح در طرح سالانه دولت به نظر می‌رسد این تردیدها برطرف شده است.

براساس استراتژی دولت جدید پاکستان در زمینه انرژی که در چارچوب طرح سالانه 14 ـ 2013 این کشور رونمایی شده، هزینه طرح انتقال گاز ایران به پاکستان نسبت به برآوردهای قبلی کاهش یافته و از 1.5 میلیارد دلار به 1.25 میلیارد دلار رسیده است.

در صورت تکمیل طرح انتقال گاز ایران به پاکستان، اسلام آباد برای تولید 4000 مگاوات برق و فائق آمدن به بحران انرژی در این کشور، روزانه 750 میلیون فوت مکعب گاز از ایران وارد خواهد کرد.

بر اساس این طرح، دولت قصد دارد یک نهاد ثالث را برای نظارت بر اجرای این طرح تعیین کند. همچنین مقرر شده که تامین تجهیزات و مواد مورد نیاز برای آغاز عملیات ساخت این طرح در سال مالی 14 ـ 2013 صورت گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها