بر این اساس، محققان توصیههایی را برای پخت سبزیجات ارائه دادهاند:
ـ به جای آن که سبزیجات را در آب خیس کنید، از یک برس نرم و آب برای تمیز کردن محصولات با پوست ضخیم استفاده کنید، زیرا خیساندن آنها ممکن است باعث شود برخی از مواد مغذی آن در آب حل شود.
ـ به جای پختن سبزیجات در آب، آنها را بخارپز کنید.
ـ اگر سبزیجات را در آب طبخ میکنید، آب آن را نگه دارید تا در غذاهای دیگر استفاده کنید.
ـ طبخ سبزیجات در مایکروفر بهتر است، زیرا زمان پخت کوتاهتر میتواند به حفظ ارزش غذایی آن کمک کند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد