سبزیجات را زیاد نپزید

محققان آکادمی تغذیه و رژیم‌های غذایی دریافته‌اند که برای حفظ ارزش غذایی سبزیجات، نباید آنها را بیش از حد بپزید. به گزارش ایسنا، پخت و پز درست سبزیجات می‌تواند به حفظ تمامی مواد مغذی آنها کمک کند.
کد خبر: ۵۶۷۸۳۷

بر این اساس، محققان توصیه‌هایی را برای پخت سبزیجات ارائه داده‌اند:

ـ به جای آن که سبزیجات را در آب خیس کنید، از یک برس نرم و آب برای تمیز کردن محصولات با پوست ضخیم استفاده کنید، زیرا خیساندن آنها ممکن است باعث شود برخی از مواد مغذی آن در آب حل شود.

ـ به جای پختن سبزیجات در آب، آنها را بخارپز کنید.

ـ اگر سبزیجات را در آب طبخ می‌کنید، آب آن را نگه دارید تا در غذاهای دیگر استفاده کنید.

ـ طبخ سبزیجات در مایکروفر بهتر است، زیرا زمان پخت کوتاه‌تر می‌تواند به حفظ ارزش غذایی آن کمک کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها