پیرمرد ساکن فلوجه: وقتی امریکایی ها را می بینم احساس می کنم شیطان را می بینم
جام جم آنلاین: هنگامی که احمد حسین ناصر هفته ها پس از حملات مرگبار امریکا به فلوجه ، به شهری که تمام 66 سال عمرش را در آن گذرانده بود ، بازگشت به سختی می توانست این شهر را بشناسد.
کد خبر: ۵۶۷۰۲
از زمان بازگشت او به فلوجه خشمش از امریکایی ها و متحدان عراقی آنها به شدت افزایش یافته است و این نشانی نگران کننده برای امریکایی ها است که اجازه می دهند ساکنان فلوجه به آن بازگردند.
به گزارش آسوشیتدپرس وی گفت: وقتی امریکایی ها را در فلوجه می بینم احساس می کنم دارم شیطان ها را جلوی خود می بینم.
به نخستین کسانی که روز 23 دسامبر (3 دی) اجازه ورود به شهر داده شد ساکنان محله اندلس در غرب آن بودند. دولت عراق چند روز پیش اعلام کرد تمام مردم فلوجه می توانند از این جمعه به آنجا برگردند. دولت اعلام کرد تاکنون حدود 60 هزار نفر برگشته اند. تقریبا هیچ خانه ای از آخرین حمله امریکا به این شهر سالم نمانده است. مقدار زیادی از آوارها از خیابان ها جمع آوری شده با این حال هنوز همه جا پر از آوار و زباله است. خیابان ها پر از چاله های ناشی از بمباران ها است و اگر خانه ای بر سر پا مانده یا سقف ندارد یا بعضی از دیوارهایش ریخته است مردم قبل از بازگشت تصور نمی کردند شدت خرابی ها تا این حد باشد. بعضی از تفنگداران امریکایی در جنوب این شهر گفتند مردم خیال می کردند فلوجه مخصوصا سالم مانده است. دولت اعلام کرد فوری صد دلار به هر خانواده بازگشته می دهد و 500 دلار دیگر بعدا به هر خانواده داده خواهد شد. دولت اعلام کرد به خانواده هایی که خانه هایشان آسیب دیده تا ده هزار دلار پرداخت خواهد شد. یک مقام وزارت صنایع که بر اجرای طرح های زیرساختاری در این شهر نظارت می کند ، گفت: خانه ها هر روز چند ساعت آب و برق دارند.
یک استاد دانشگاه بغداد که پس از بازگشت به فلوجه بلافاصله به بغداد رفت تا خانواده اش را برگرداند ، گفت: وقتی روز بعد به فلوجه برگشتم خانه ام به کلی سوخته و ویران شده بود اگر چه هیچ اسلحه ای در آن نبود و امریکایی ها روی آن علامت زده بودند که آنجا را بازرسی کرده اند.
این استاد 41 ساله گفت: امریکایی ها شهر ما را ویران کرده اند.