به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به موضوع انتخابات اظهار داشت: بنده جناب آقای رحیم مشایی را به عنوان فردی مؤمن، صالح و مفید برای کشور می دانم و با شناخت ویژگی ها و توانمندی هایشان، ایشان را معرفی کردم اما مظلوم واقع شد.
رئیس جمهور تصریح کرد: معتقدم در کشوری که ولایت فقیه دارد، حق مظلوم آن هم در این سطح پایمال نخواهد شد و با وجود مقام معظم رهبری مشکلی پیش نخواهد آمد.
احمدی نژاد تصریح کرد: این موضوع را از طریق مقام معظم رهبری تا لحظه آخر تعقیب خواهم کرد و امیدوارم مشکل حل شود و البته مشکلی نخواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: از دوستان و علاقه مندان به بنده و مهندس رحیم مشایی هم می خواهم که صبور و منتظر باشند چرا که با وجود مقام معظم رهبری مشکلی در کشور به وجود نخواهد آمد و این مشکل حل خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: