استقبال جهانی از پیروزی نواز شریف در انتخابات پاکستان

رهبران جهان، پیروزی‌ نوازشریف در انتخابات پارلمانی پاکستان را تبریک گفته و ابراز امیدواری کردند که دولت جدید اسلام‌آباد بتواند با مسائل داخلی و خارجی این کشور مقابله کند.
کد خبر: ۵۶۲۵۰۲

به گزارش ایسنا، در همین راستا، بان کی‌مون، دبیرکل سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای اعلام کرد مردم پاکستان با رای قانونی خود بار دیگر خواسته خود را برای ایجاد کشوری دموکراتیک مورد تاکید قرار داده و احترام خود را به قانون اساسی پاکستان نشان دادند. وی با تحسین مردم و دولت پاکستان، این امر را اولین گذار از یک مرحله جامعه مدنی به‌مرحله‌ای دیگر و گامی مهم به سوی دموکراسی خواند.

همچنین عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عربستان، شیخ خلیفه بن زاید آل‌نهیان امیر امارات متحده عربی ، حامد کرزای رئیس‌جمهور افغانستان، محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور ایران، عبدالله گل رئیس‌جمهور ترکیه و رجب طیب اردوغان، نخست‌وزیر ترکیه به صورت تلفنی به نوازشریف برای پیروزی در انتخابات پارلمانی پاکستان تبریک گفته و برای وی و مردم این کشور آرزوی موفقیت کردند.

نخست‌‌وزیر هند نیز در پیام تبریکی، ابراز امیدواری کرد که با نواز شریف در خصوص ترسیم فصل جدیدی در روابط میان دو کشور همکاری داشته باشد. وی ضمن دعوت از نواز شریف برای سفر هند، به احزاب سیاسی و مردم پاکستان به خاطر شجاعتشان در برابر تهدیدهای شبه نظامیان و حضور پرشورشان در این انتخابات تبریک گفت.

در همین حال، نواز شریف، رهبر حزب مسلم لیگ شاخه نواز، تلاش‌های خود را برای کسب اکثریت در پارلمان و تشکیل یک دولت باثبات آغاز کرده است. تحلیلگران معتقدند نوازشریف نسبت به حزب حاکم یعنی حزب مردم در شرایط بسیار بهتری قرار دارد. کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند مسلم‌لیگ احتمالا حدود ۱۳۰ کرسی را به دست می‌آورد و حتی ممکن است به کسب اکثریت ۱۳۷ کرسی، نزدیک شود. در صورتی که شریف به این تعداد کرسی دست پیدا کند، حزب او 70 کرسی دیگر را که برای زنان و اقلیت‌های غیرمسلمان درنظر گرفته شده، به دست خواهد آورد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها