"یخ ماست "یک دسر قدیمی ایرانی است که امروزه کمتر استفاده می شود ،شاید شما هم از این دسر میل نکرده باشید. پس همین امروز آن را تهیه کنید و از خوردن یک دسر سالم و خوشمزه لذت ببرید .
مواد لازم :
ماست پر چرب: 4 پیمانه
شکر: نیم پیمانه
کشمش بی دانه خیس شده : نیم پیمانه
خلال بادام 2: قاشق غذاخوری
مغز پسته نیم کوب: 2 قاشق غذاخوری
مغز گردو نیم کوب:2 قاشق غذاخوری
گلاب: به مقدار لازم
طرز تهیه :
در یک ظرف شیشه ای یا لعابی ماست و شکر را مخلوط کرده و با قاشق چوبی هم بزنید تا شکر حل شود.
سپس مغز گردو ،خلال بادام،پسته نیم کوب و کشمش را به ماست اضافه نمایید و هم بزنید.
سپس به مقدار دلخواه گلاب به یخ ماست بیفزایید.یخ ماست را در ظرفی که می خواهید سر میز ببرید ریخته و در فریزر بگذارید.دقت نمایید یخ ماست کاملا یخ نزند، فقط به اندازه ای که سطح آن یخ بسته و به حالت ژله ای درآید کافی است.