وزیر دفاع: حمله اسرائیل به سوریه با چراغ سبز آمریکا بود

وزیر دفاع در واکنش به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به سوریه، گفت: ماجراجویی‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، امواج ضدصهیونیستی را خروشان‌تر می‌کند.
کد خبر: ۵۶۰۲۰۱

به گزارش مهر، سردار احمد وحیدی که همراه هیات دولت در یکصد و بیست و پنجمین سفر استانی به آذربایجان غربی سفر کرده است، گفت: حمله رژیم صهیونیستی به سوریه که با چراغ سبز آمریکا صورت گرفته، پرده از ارتباط تروریست‌های مزدور و حامیانشان با رژیم اشغالگر قدس برداشت. وی با بیان این‌ که اقدامات شرارت‌بار رژیم صهیونیستی می‌تواند امنیت کل منطقه را به مخاطره بیندازد، گفت: این حرکات مذبوحانه نشانه اقتدار نیست بلکه استیصال و سردرگمی این رژیم را در قبال تحولات منطقه نشان می‌دهد.

مهمانپرست: کشورهای منطقه هوشیار باشند

سخنگوی وزارت خارجه هم با محکوم کردن حمله رژیم‌صهیونیستی به سوریه، به کشورهای منطقه توصیه کرد با درایت در مقابل این تجاوزات بایستند.

رامین مهمانپرست در گفت‌وگو با فارس، بر وحدت و انسجام کشورهای منطقه و همگرایی آنها در مقابل تهدیدات رژیم صهیونیستی تاکید کرد و حمله اسرائیل به سوریه و هتک حرمت مقبره حجر بن عدی، صحابه پیامبر(ص) را معنادار خواند و اظهار کرد: رژیم صهیونیستی و حامیان آن به دنبال ایجاد اختلافات قومی و مذهبی در بین کشورهای اسلامی هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها