ترور دادستان پرونده بی‌نظیر بوتو در پاکستان

انفجارها و حملات تروریستی این روزها با نزدیک شدن به زمان انتخابات پارلمانی پاکستان به امری عادی در این کشور تبدیل شده است، اما روز گذشته یکی از مقام‌های عالی‌رتبه این کشور به دست گروه‌های ناشناس ترور شد که مرگ وی اوضاع این کشور را پیچیده‌تر خواهد کرد.
کد خبر: ۵۵۹۴۴۲

به گــزارش بی.بی.سی، پلیس پاکستان روز گذشته اعلام کرد چودری ذوالفقار علی، دادستان پرونده رسیدگی به ترور بی‌نظیر بوتو، نخست​وزیر پیشین پاکستان، هنگام عزیمت به دادگاه مبارزه با تروریسم در اسلام‌آباد، هدف تیراندازی افراد مسلح ناشناس قرار گرفت و کشته شد. این حادثه در فاصله کوتاهی از خانه چودری ذوالفقار در یکی از محله‌های پر رفت و آمد پایتخت روی داد و مهاجمان مسلح موتور سوار، با بستن راه به روی اتومبیل او، آن را به گلوله بستند و سپس از محل گریختند. گفته می‌شود دادستان پاکستان خود رانندگی اتومبیل را برعهده داشته است. بنا به گفته مقام‌های پلیس محلی، در این حادثه، محافظ چودری ذوالفقار در اثر اصابت گلوله زخمی شد و یک زن عابر نیز به دلیل برخورد اتومبیل با او، جان خود را از دست داد. گفته می‌شود 12 گلوله به بدن چودری ذوالفقار اصابت کرده است.

پس از وقوع تیراندازی، ماموران پلیس در محل حاضر شدند و چودری ذوالفقار علی را که بشدت زخمی شده بود، به بیمارستان انتقال دادند اما پزشکان اعلام کردند او درگذشته است. تصاویر تلویزیونی از محل حادثه، اتومبیل چودری ذوالفقار را نشان داده که شیشه‌های آن در اثر اصابت گلوله خرد شده و آثار گلوله در بدنه اتومبیل به چشم می‌خورد.

این حمله زمانی روی داد که دادستان پرونده ترور بی‌نظیر بوتو برای شرکت در جلسه دادگاه مبارزه با تروریسم عازم راولپندی، در مجاورت اسلام‌آباد بود. چودری ذوالفقار علی همچنین مسوول پیگیری پرونده کسانی بوده که در ارتباط با عملیات مسلحانه سال ۲۰۰۹ در شهر بمبئی هند در پاکستان بازداشت شده‌اند. در این عملیات، ۱۶۶ نفر کشته شدند. خبرگزاری فرانسه نیز در گزارشی در مورد این ترور اعلام کرد، این دادستان پاکستانی درباره پرونده‌های حساس دیگری همچون جنایات مالی فعالیت می‌کرد و دادستان پلیس قضایی کشور نیز بود. وی همچنین در خط اول مبارزه با طالبان پاکستان قرار داشت. پیش از این، برخی گروه‌های تندرو، چودری ذوالفقار علی را به مرگ تهدید کرده بودند و به همین دلیل هم برای او محافظانی تعیین شده بود. هنوز هیچ گروهی مسئولیت ترور چودری ذوالفقار علی را برعهده نگرفته است.

از سوی دیگر، تروریست‌های وابسته به گروه‌های افراطی روز گذشته در ادامه حملات هدفمند خود، دو وکیل شیعه پاکستانی در شهر کراچی مرکز ایالت سند در جنوب این کشور را هدف قرار داده و آنان را به قتل رساندند. انتشار این اخبار باعث افزایش نگرانی‌ها در مورد برقراری امنیت در زمان انتخابات شده است. سخنگوی ارتش پاکستان اعلام کرد، 70 هزار نفر از نیروهای مسلح این کشور برای حفظ امنیت، ایجاد فضای صلح و جلوگیری از هرگونه شرایط ناامن در زمان برگزاری انتخابات پارلمان‌های ملی و ایالتی در شهرهای مختلف پاکستان مستقر می‌شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها