افتتاح بزرگ‌ترین باغ پرندگان کشور در تهران، 7 اردیبهشت

مرحله اول مجموعه باغ پرندگان به بهره‌برداری می رسد. این مجموعه در شرق پایتخت حدود 86 هکتار وسعت دارد و مرحله دوم در ماه های آینده به بهره برداری کامل می‌رسد.
کد خبر: ۵۵۵۷۴۸

محمد هادی ایازی، سخنگوی شهرداری تهران در حاشیه بازدید خبرنگاران از مجموعه باغ پرندگان اظهار کرد : 16 هکتار از این مجموعه 86 هکتاری به پرندگان آبچری اختصاص دارد که نمی توانند پرواز کنند. در قسمت جنوبی نیز شتر مرغ ها و در قسمت شمالی نیز عقاب وجود دارد، کبک و بلدرچین نیز در مجموعه رها هستند.

وی با بیان این‌که در ایران 512 گونه پرنده وجود دارد،‌افزود: تلاش ما این است که بتوانیم تمامی این گونه ها را نگهداری کنیم و پیش‌بینی شده در مراسم افتتاحیه سفرای مهمان ، هر کدام یک نوع از پرنده خاص کشورشان را به این مجموعه اهدا کنند تا به نام آن کشور از پرندگان نگهداری شود.

وی با اشاره به این‌که اکنون 1500 پرنده در این مکان نگهداری می شود از افزایش 7500 پرنده در این مکان در آینده خبر داد .

سخنگوی شهرداری تهران اضافه کرد: دراین مکان یک لانه کبوتر احداث شده که 2000 کبوتر در آن زندگی می کنند، ضمن‌این‌که دورتا دور این مجموعه 86 هکتاری مسیری پیش بینی شده که شهروندان می‌توانند با کالسکه این مسیر را طی کنند.

ایازی افزود: نگهداری درختان این مجموعه برایمان بسیار مهم است. این درختان عمدتا سوزنی برگ هستند؛ اما درختان پهن‌ برگ بسیاری نیز در این مجموعه کاشته‌ایم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها