علی‌آبادی در مجمع عمومی کمیته ملی المپیک:

معیارهای IOC با معیارهای ما مطابقت ندارد

علی آبادی: نامزد شدن من با خداست

برگزاری مجمع انتخابات ؛شاید بعد از اردیبهشت!

در جلسه اول آقای وزیر به خاطر مریضی یکی از بستگان خود حضور پیدا نکرد اما در جلسه بعدی حاضر شد و همان اساسنامه‌ای که ما در ابتدا تایید کرده بودیم را تایید کرد.
کد خبر: ۵۵۵۱۱۷
برگزاری مجمع انتخابات ؛شاید بعد از اردیبهشت!

محمد علی‌آبادی گفت: انتخابات کمیته ملی المپیک احتمالا اردیبهشت ماه برگزار نخواهد شد.

رییس کمیته ملی المپیک ایران در حاشیه افتتاحیه اولین تورنمنت بین‌المللی کشتی ناشنوایان در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه اعلام شده بود اردیبهشت ماه انتخابات کمیته ملی المپیک برگزار خواهد شد، اظهار کرد: به خاطر دیر ارسال شدن اساسنامه به IOC احتمالا انتخابات هم به تعویق خواهد افتاد.

وی درباره کاندیداتوری خود در این انتخابات گفت: تا آن زمان خدا بزرگ است.

علی‌آبادی همچنین درباره حضور نداشتن وزیر ورزش در اولین جلسه کارگروه اصلاح اساسنامه بیان کرد: در جلسه اول آقای وزیر به خاطر مریضی یکی از بستگان خود حضور پیدا نکرد اما در جلسه بعدی حاضر شد و همان اساسنامه‌ای که ما در ابتدا تایید کرده بودیم را تایید کرد.

وی افزود: خوشبختانه اساسنامه به IOC ارسال شده و امیدواریم نتیجه آن زودتر مشخص شود.

علی‌آبادی همچنین در پاسخ به این سوال که نقش کارگروه در این میان چه بوده است گفت: کارگروه هم کار خود را انجام داد. منتها به این نتیجه رسیده‌اند که که این اساسنامه خوب است و نظر خاصی روی آن وجود نداشت. تنها بعضی اعضا می‌خواستند عضو باشند که از نظر مقررات ممکن نبود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

نیازمندی ها