محمد طحانپور در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: تکنرخی شدن ارز باعث کاهش قیمت محصولات داخلی و وارداتی خواهد شد و تولیدکنندگان موظف خواهند بود کاهش قیمت را لحاظ کنند.
وی تصریح کرد: تولیدکنندگان داخلی به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه در پی نوسانات نرخ ارز، قیمت محصولات خود را افزایش دادند و حال که دولت به دنبال تکنرخیکردن ارز است، تولیدکنندگان داخلی باید قیمت محصولات خود را کاهش دهند. او در پاسخ به این پرسش که آیا با تکنرخیشدن ارز، ثبت سفارش و واردات محصولات خانگی صورت میگیرد، بیان کرد: دنبال واردات لوازم خانگی لوکس نبوده و نیستم، اما باید لوازم خانگی معمولی که نیاز زندگی است، وارد شود.
رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی افزود: به دلیل کمبود یورو و دلار در دست دولت، دولت اجازه صرف ارز برای واردات لوازم خانگی را نخواهد داد.
طحانپور خاطرنشان کرد: با تکنرخی شدن ارز، مشکلات بزرگ واردات همچون تحریمها، بازنشدن LC در بانکهای بینالمللی و جابهجایی ارز همچنان باقی خواهد ماند، اما همین یک موضوع باعث کاهش قیمت محصولات خواهد شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم