انتقاد قلعه‌نویی از هواداران استقلال

امیر قلعه‌نویی، سرمربی استقلال معتقد است گروهی از تماشاگران از نام فرهاد مجیدی به عنوان ابزاری در جهت ضربه زدن به تیم استفاده می‌کنند.
کد خبر: ۵۵۳۵۹۳

قلعه‌نویی در جمع خبرنگاران با اشاره به حوادث دیدار تیم‌های استقلال و الهلال در جمع خبرنگاران گفت: مجیدی در بازی با سپاهان اعلام کرد پنالتی نمی‌زند و در عین حال از حضور در عربستان انصراف داد. آیا در چنین شرایطی این بازیکن باید جزو 18 بازیکن اصلی استقلال قرار بگیرد؟ معتقدم یکسری هماهنگی انجام شده که این اتفاقات بیفتد. مگر مجیدی چند دقیقه برای استقلال بازی کرده که این کارها را می‌کند؟ آیا همه زحمات و تلاش دیگر بازیکنان باید نادیده گرفته شود؟

وی که بشدت از عملکرد هواداران استقلال ناراحت است، افزود: در بازی ما با نفت تهران 4000 تماشاگر به ورزشگاه آمده بود، ولی در بازی پرسپولیس و پیکان که هیچ تأثیری در جایگاه دو تیم نداشت 15 هزار نفر به استادیوم رفتند و این نشان از این دارد که طرفداران پرسپولیس، تحت هیچ شرایطی تیمشان را تنها نمی‌گذارند.قلعه‌نویی در ادامه صحبت‌هایش گفت: متاسفم از این‌که عده‌ای مجیدی را وسیله قرار داده‌اند تا به استقلال ضربه بزنند، متأسفانه عده‌ای نمی‌دانند که استقلال با چه مشکلاتی روبه‌رو بوده، جباری با ده عمل جراحی همه وجودش را گذاشته تا استقلال موفق شود و حاشیه‌ای هم نداشته است. فرزاد حاتمی تازه دو روز پیش 50 میلیون پول گرفته، آیا تماشاگران ما این مسائل را می‌دانند؟سرمربی تیم استقلال در ادامه نشست خبری تأکید کرد: بازیکنان ما دلخور هستند و می‌گویند ما زحمت می‌کشیم و شخص دیگری تشویق می‌شود. مگر ما در نیم‌فصل اول و در غیاب مجیدی در صدر جدول نبودیم؟ روزی که من مجیدی را آوردم همه چیز را با او شرط کردم و به او گفتم که حالا که صدرنشین هستیم، تو را آوردم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها