سیروس قایقران کاپیتان تیم ملی ایران و ملوان در تاریخ 18 فروردین هنگام بازگشت از تعطیلات نوروز دچار سانحه رانندگی شد و همراه فرزندش جان خود را از دست داد.
قایقران اسطوره شهر انزلی و فوتبال ایران است که همواره خاطرات او در یاد فوتبالدوستان ایرانی وجود دارد. گل سیروس قایقران در نیمه نهایی مسابقات آسیایی 1990 پکن مقابل کره جنوبی که منجر به صعود ایران به فینال و قهرمانی ملی پوشان کشورمان در آن رقابت ها شد هیچگاه از اذهان فراموش نمی شود.
در همین راستا از ساعت 17 عصر امروز تیم پیشکسوتان انزلی و رشت در ورزشگاه تختی انزلی به مناسب فرا رسیدن سالگرد این بازیکن بزرگ به مصاف یکدیگر می روند. در جریان این مسابقه قرار است از خانواده این بازیکن بزرگ تجلیل شود.
به گزارش فارس ،پانزدهمین سال غروب آفتاب سیروس قایقران در حالی رقم می خورد که همچنان جای خالی این بازیکن بزرگ در فوتبال ایران احساس می شود و مردم شهر انزلی همچنان با خاطرات این بازیکن زندگی می کنند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم