آیا خواندن در فضای سایبری مطالعه محسوب می‌شود؟

جا ماندن از قطار کتابخوانی دیجیتال

استفاده از منابع دیجیتال کتابخانه ملی از طریق تلفن همراه

امکان دسترسی و استفاده از محتوای کلیه منابع و اسناد دیجیتالی که بر روی پایگاه اینترنتی سازمان اسناد و کتابخانه ملی قرار دارد، از طریق تلفن همراه فراهم شد.
کد خبر: ۵۴۱۷۴۲
استفاده از منابع دیجیتال کتابخانه ملی از طریق تلفن همراه

به گزارش روز یکشنبه جام‌جم آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد وکتابخانه ملی ایران، این امکان که در مراحل آزمایشی به سر می برد، از طریق نشانی اینترنتی http://mbeta.dl.nlai.ir قابل دریافت و دسترسی است. این پایگاه به گونه ای طراحی و پیاده سازی شده که محدودیتی در نوع گوشی برای ارائه خدمات وجود نداشته باشد و تنها با اتصال گوشی به اینترنت، دسترسی فراهم می شود.

بنابر گفته طراحان این امکان، در آینده نزدیک برای گوشی های نسل جدید با محیط های اندروید(Android) و آی. او. اس. (iOS) قابل دریافت و نصب است.

بر این اساس تعداد 84 هزار و 898 منبع شامل نسخه های خطی، روزنامه، پایان نامه، عکس و اسناد به کاربران اطلاع رسانی می شود.

سازمان اسناد و کتابخانه ملی، در دهه فجر سال گذشته نیز در گام نخست، دسترسی به اطلاعات کتابشناسی کلیه کتاب های موجود در وب سایت کتابخانه ملی را از طریق گوشی تلفن همراه در محیط اندروید فراهم کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها