به گزارش جام جم آنلاین به نقل از یورونیوز، آزمایشات دی ان ای برای گوشت گاو در تعداد دوهزار و دویست و پنجاه نوع غذای آماده در اروپا و بین پنجاه تا یکصد و پنجاه نوع غذا در هر کشور عضو. هدف این آزمایشات، تعیین میزان تقلب در این نوع غذاهاست که گستردگی آن هنوز نا معلوم است.
دولتهای اتحادیه اروپا توافق کرده اند این آزمایشات برای یک یا دو ماه ادامه پیدا کند. قرار است نخستین نتیجه ها در اواسط ماه آوریل اعلام شود.
نگرانی دیگر وجود گوشت اسب در غذاهای آماده است که ممکن است حاوی ماده “فنیل بوتازون” باشد که برای انسان مضر است. قرار است پنجاه تن گوشت در اروپا مورد آزمایش قرار گیرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد