وزرای عضو کارگروه کنترل بازار در مصوبه اخیر خود درباره نحوه قیمتگذاری خودروها، بر کاهش سالانه پنج درصدی تعرفه واردات این محصول به منظور ایجاد تعادل و کنترل قیمتها در بازار داخلی تاکید کردهاند.
به این ترتیب براساس این مصوبه که در هشتم بهمن ماه جاری به امضای ریاستجمهوری رسیده است، تعرفه واردات خودروهای سبک از ابتدای سال 1392 به مدت پنج سال، سالانه پنج درصد کاهش مییابد.
پیشبینی میشود که با اجرایی شدن این مصوبه قیمت این محصول به ویژه خودروهای وارداتی کاهش یابد. البته این موضوع باید در بودجه پیشنهادی هیات دولت برای سال 1392 گنجانده شده و به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد.
پیش از این کارشناسان اظهار کرده بودند که با توجه به رشد غیر واقعی و بیش از حد قیمت خودروهای داخلی، کاهش تعرفه واردات خودروهای خارجی برای حمایت از حقوق مصرفکنندگان ایرانی ضروری است.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: