صالحی: همایش ضدایرانی قاهره ارتباطی با دولت مصر نداشت

وزیر امور خارجه کشورمان درمورد همزمانی سفر چندی قبل خود به مصر با همایش ضدایرانی در قاهره و اخبار و شایعات منتشر شده در این خصوص گفت: این همایش هیچ ارتباطی با دولت مصر نداشت، هر چند جمهوری اسلامی ایران اعتراض خود را اعلام کرد.
کد خبر: ۵۳۳۳۶۲

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، علی‌اکبر صالحی تصریح کرد: همایش ضد ایرانی در قاهره را عده‌ای از حوزه خلیج فارس برگزار کردند تا شاید سفر اینجانب به مصر را تحت‌الشعاع قرار دهند، اما موفق نشدند.

وی خاطرنشان کرد: هیات ایرانی از این همایش اطلاعی نداشت که به محض ورود به غلط اعلام شد الازهر و برخی مقامات دولتی مصر در همایش ضد ایرانی حضور دارند، اما این موضوع از سوی الازهر تکذیب شد و در این خصوص بیانیه داد. از طرفی هم اعلام شد معاون مرسی در این همایش حضور داشته اما این موضوع هم صحت نداشت.

صالحی گفت: هر حزبی که در مصر است یک نماینده انتخاب کرده تا با رئیس‌جمهور در ارتباط باشد، حال یکی از این نمایندگان در این همایش حضور داشته که هیچ ارتباطی با دولت و شخص رئیس‌جمهور ندارد.

وزیر امور خارجه افزود: عده‌ای از حوزه خلیج فارس آمدند در هتلی در قاهره و تعدادی را جمع کردند و تبلیغات کردند که سفر ما تحت‌الشعاع قرار گیرد و ناموفق باشد یا این‌که ما در واکنش با آنها رفتار غیر اصولی داشته باشیم، اما موفق نبودند.

وی همچنین در خصوص اعتراض به سخنرانی‌اش به زبان عربی اظهار کرد: این نکته‌ای مثبت است که وزیرخارجه کشوری در جایی مثلا در کنفرانس مطبوعاتی کشور دوست با زبان آن کشور سخن بگوید و بهتر از آن است که از مترجم استفاده کند؛ زیرا ممکن است مترجم کلمه‌ای را به اشتباه ترجمه کرده یا منظور را بدرستی بیان نکند.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها