توصیه‌های پلیس به اقوام زائران خانه خدا

رئیس پلیس فرودگاه‌های کشور گفت: با توجه به حجم زیاد خودروها، محدودیت فضای پارکینگ در فرودگاه مهرآباد و محدود بودن ورود و خروج خودروها به فرودگاه با ترافیک سنگینی مواجهیم، به همین علت استقبال‌کنندگان از ورود به فرودگاه خودداری کنند و با هماهنگی حجاج در مکانی غیر از فرودگاه به استقبال یا بدرقه آنها بروند.
کد خبر: ۵۳۲۰۴۷

به گزارش مهر، حسن مهری با بیان این‌که هر سال، بالغ بر 600 تا 700 هزار عمره‌گزار از فرودگاه‌های سراسر کشور به سرزمین وحی اعزام می‌شوند، ضمن اعلام آمادگی پلیس فرودگاه برای ارائه هر گونه خدمات به زائران، استقبال‌کنندگان و مسافران از آنها خواست هرگونه حرکات و رفتار مشکوک را بلافاصله با پلیس در میان بگذارند.

وی همچنین با هشدار به زائران نسبت به حمل مواد مخدر به کشور عربستان از کشف 355 کیلوگرم انواع موادمخدر در 9ماه ابتدای امسال در سطح فرودگاه‌های کشور خبر داد و گفت: از این میزان موادمخدر، حدود 171 کیلوی آن را شیشه تشکیل می‌دهد که نسبت به سال گذشته 18 درصد رشد داشته است.

به گفته مهری، کشف تریاک حدود 111 کیلو، شیره تریاک 54 کیلو و هروئین به میزان 2 کیلو، بیشترین کشفیات موادمخدر در 9 ماه گذشته بوده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها