کمی از سیاست تحقیق و تفحص از قوه قضاییه به نفع مردم است

فارس: سیدرضا زواره ای ، عضو حقوقدان شورای نگهبان با مثبت خواندن طرح تحقیق و تفحص مجلس از قوه قضاییه گفت : مسوولان این قوه باید از طرح مزبور ممنون باشند ، چرا که نتیجه این طرح به نفع جامعه و مردم است.
کد خبر: ۵۳۱۲۰

دادستان کل کشور: نمی توان هر روز قانون را تغییر داد

ایسنا: دادستان کل کشور گفت : قانون مطبوعات قانون بسیار حساسی است که در آن باید هم حرمت ارباب جراید و قلم حفظ شود و هم حرمت نظام.
دری نجف آبادی با تاکید بر اجرای قانون اساسی گفت: جرایم سیاسی مسائل مربوط به خود را دارد و اگر حدود آن مشخص نشود ، مشکلات خاص خود را خواهد داشت.

خانه احزاب سیاسی اسلامی در کشور تشکیل می شود

برای نخستین بار در کشور به منظور ایجاد نشاط سیاسی و فعال سازی گروهها ، خانه احزاب اسلامی به همت خانه احزاب تشکیل می شود. حسن غفوری فرد ، رئیس خانه احزاب با اعلام این خبر گفت : خانه احزاب به عنوان یک نهاد شناخته شده در دنیا پیشنهاد میزبانی چهارمین همایش احزاب آسیایی را به رئیس جمهور ارائه کرد که مورد موافقت قرار گرفت.

تجمع و درگیری مقابل سفارت انگلیس

تجمع اعتراض آمیز دانشجویان در مقابل سفارت انگلیس به درگیری بین تجمع کنندگان و نیروی انتظامی انجامید. دانشجویان که در اعتراض به عملکرد انگلیس در پرونده هسته ای ایران تجمع کرده بودند ، قصد ورود به سفارت را داشتند که با ممانعت نیروهای ویژه انتظامی روبه رو شدند.

طرحی برای جلوگیری از برداشت از حساب ذخیره ارزی

محمد خوش چهره گفت : طرحی را برای برداشت نکردن از حساب ذخیره ارزی عملیاتی خواهیم کرد به نحوی که جلوی برداشت بی رویه و طمع نسبت به برداشت را بگیریم و مهار کنیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها