مخالفت روحانیان شیعه و مقامات سیاسی عراق با تعویق انتخابات

جام جم آنلاین: رهبران مذهبی شیعه ، دولت موقت عراق و کمیسیون انتخابات این کشور روز شنبه 27 نوامبر با درخواست تعویق انتخابات عراق که برگزاری آن برای روز 30 ژانویه پیش بینی شده مخالفت کردند.
کد خبر: ۵۲۹۵۰

به گزارش شبکه تلویزیونی TV5 فرانسه ، روز جمعه 26 نوامبر 17 تشکل از جمله 10 حزب سیاسی خواستار تعویق 6 ماهه برگزاری انتخابات عراق به دلیل ناامنی و فقدان تدارکات لازم شدند.

iraq2

روز شنبه ، محمدحسین یک سخنگوی مرجعیت شیعه در شهر مقدس نجف اعلام کرد ، مرجعیت عقیده دارد تعویق برگزاری انتخابات غیرقابل قبول است.
همچنین ، عبدالحسین الهنداوی رییس کمیسیون انتخابات گفت تعویق تاریخ برگزاری انتخابات امکان ندارد و انتخابات در تاریخ مقرر شده در قانون اساسی موقت برگزار خواهد شد.
در قانون اساسی موقت عراق که در ماه مارس گذشته به تصویب رسید ، تاکید شده برگزاری انتخابات در هیچ صورتی به بعد از روز 31 ژانویه 2005 موکول نخواهد شد.

iraq1

طائرالنقیب سخنگوی دولت موقت عراق اعلام کرد ، دولت مصمم است در تاریخ مقرر انتخابات را برگزار کند و هم اکنون برای تحقق این امر با نیروهای سیاسی مختلف مشغول گفتگو است.
با این حال ، عدنان پاچه چی ، چهره سیاسی سنی مذهب که مبتکر درخواست تعویق انتخابات بود ، خاطرنشان کرد بخشی از تشکل ها و احزاب سیاسی که خواستار تعویق تاریخ برگزاری انتخابات شده اند حتی در صورت رد این درخواست در انتخابات شرکت خواهند کرد.

عدنان پاچه چی ، پرچمدار تعویق انتخابات در عراق
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها