پرویز گرشاسبی به ایسنا گفت: 110 میلیارد تومان نیز اعتبار ملی و استانی آبخیزداری است که باید هر سال تخصیص پیدا کند، اما هنوز به طور کامل اختصاص نیافته است.
وی ادامه داد: اگر این اعتبارات تخصیص یابد، دو میلیون هکتار به مساحتی که باید تحت عملیات آبخیزداری قرار گیرد، افزوده شده و از 27 میلیون هکتار به 29 میلیون هکتار میرسد.
گرشاسبی درخصوص فعالیتهای معاونت آبخیزداری در سال 91 اظهار کرد: تعدادی از فعالیتهای پرخطر و ناتمام مانند تکمیل سدهای خاکی را به اتمام رسانده و کارهای بیولوژیکی که باید تا پاییز امسال صورت میگرفته، انجام دادهایم. علاوه بر آن مرمت، نگهداری و احداث سدها نیز انجام شده است.
وی با بیان اینکه پایان مهلت تخصیص اعتبارات تیر سال آینده است، تصریح کرد: اگر این اعتبارات زودتر تحویل داده شود، بسیاری از کارهای باقیمانده، انجام شده و میتوانیم طرحهای عملی بیشتری را اجرایی کنیم.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....