7 منطقه کشور میزبان جشنواره شعر فجر

روز گذشته جمعی از شاعران پیشکسوت کشور با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی جلسه‌ای را برگزار کردند که نام شورای سیاستگذاری «شعر» داشت.
کد خبر: ۵۲۷۴۲۴

به گزارش خبرنگار ما، سیدمحمد حسینی در رابطه با این جلسه توضیح داد: از آنجا که شعر در وزارت ارشاد در جشنواره شعر فجر خلاصه نمی‌شود، شورای سیاستگذاری جشنواره شعر فجر را به شورای سیاستگذاری شعر تغییر نام دادیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین از میزبانی هفت منطقه کشور در بخش استانی هفتمین جشنواره شعر فجر خبرداد و گفت: همزمان با برگزاری این جشنواره در مناطق، استان‌های همجوار نیز مهمان این هفت منطقه خواهند بود.

سیدمحمد حسینی در مورد برنامه‌های جشنواره شعر فجر امسال گفت: با وجود مشکلات مالی و اقتصادی تلاش شده این جشنواره هرچه باشکوهتر از گذشته در هفت منطقه برگزار شود و امسال درصدد هستیم شاعرانی که اشعار فراوانی دارند ولی تاکنون موفق به چاپ کتاب نشده‌اند را شناسایی و مورد تجلیل قرار دهیم.

وزیر ارشاد اظهار کرد: امسال همچنین مانند جشنواره فیلم فجر یک نظر سنجی جامع از مردم انجام خواهد شد تا مردم خود شاعران برتر را انتخاب و معرفی کنند و البته خود جشنواره هم از هفت شاعر پیشکسوت کشور تجلیل خواهد کرد.

وزیر ارشاد از برگزاری همایش شاعران ایران و جهان در نیمه نخست سال 92 خبر داد و گفت: درصدد هستیم با در نظر گرفتن کاستی‌های دوره قبل و برطرف کردن آنها این همایش باشکوهتر از گذشته برگزار شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها