وجود بیش از200 متهم در پرونده فساد بزرگ بانکی

قاضی رسیدگی‌کننده به پرونده فساد بزرگ بانکی گفت: بیش از 200 متهم در این پرونده وجود دارند که بتدریج به اتهامات آنان رسیدگی خواهد شد.
کد خبر: ۵۲۲۸۲۰

به گزارش واحد مرکزی خبر، ناصر سراج که در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد، افزود: رسیدگی به این پرونده هیچ‌گاه تعطیل نشده است.وی با بیان این که رسیدگی به این پرونده طبق روال در حال رسیدگی است تصریح کرد: بعد از احکامی که در مرحله اول صادر شد بیش از هفت حکم دیگر صادر و به تجدیدنظر ارسال شده است.سراج احکام صادرشده جدید را حبس و جریمه اعلام کرد و گفت: بیش از 20 کیفرخواست هم به دادگاه رسیده است که به نوبت رسیدگی می‌شود.قاضی رسیدگی‌کننده به پرونده فساد بزرگ بانکی با بیان این که در رسیدگی‌های جدید به مسائل جدیدتر و شفاف‌تری می‌رسیم، گفت: هرچه تحقیقات بیشتر می‌شود، مسائل جدیدتری کشف و بررسی می‌شود.

وی افزود: افراد دولتی که نفوذ داشتند و تخلف کردند در این پرونده هستند و زمان دادگاه آنان را اعلام خواهیم کرد.

قاضی سراج با بیان این که همه دادگاه‌ها علنی است، گفت: این مرحله از دادگاه رسیدگی به پرونده فساد بزرگ بانکی نیز علنی است، اما در سطح متهمان عادی است.

وی افزود: حدود 2000 شعبه و 800 - 700 شعبه تجدیدنظر در کشور داریم که جلسات همه آنها علنی برگزار می‌شود و هیچ مانعی نیست که کسی حضور داشته باشد.

قاضی سراج در خصوص احکام قبلی گفت: تا ماه آینده، نتیجه اظهارنظر قضات دیوان عالی کشور اعلام می‌شود.

در مرحله اول رسیدگی به پرونده فساد بزرگ بانکی، برای 39 متهم حکم صادر شد که با اعتراض آنها، احکام به دیوان عالی کشور ارسال شد.

سراج همچنین در مورد بررسی وضع روزنامه‌ مغرب در هیات نظارت بر مطبوعات گفت: هیات نظارت، روزنامه مغرب را متخلف شناخت و انتشار این روزنامه همچنان متوقف است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها