جام جم آنلاین: پلیس آرژانتین اعلام کرد روز چهارشنبه 17 نوامبر چند بمب دست ساز در شعبه های بانک از جمله شعبه سیتی بانک امریکا در شهر بوینس آیرس منفجر شدند که بر اثر این انفجارها یک نگهبان بانک کشته و یک مامور پلیس مجروح شد.
کد خبر: ۵۲۲۶۱
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس ، پلیس آرژانتین گفت 2 بمب دست ساز در ورودی های شعبه سیتی بانک امریکا و یک شعبه بانکوگالیسیا در شهر بوینس آیرس منفجر شدند. بر اثر انفجار بمبی که در ورودی شعبه سیتی بانک کار گذاشته شده بود یک نگهبان بانک به قتل رسید. این بمب ها قبل از گشودن بانک ها به روی مردم منفجر شدند.
همچنین پلیس 2 بمب دست ساز دیگر را در ورودی های 2 بانک دیگر کشف کرد که بر اثر انفجار یکی از بمب ها یک مامور پلیس مجروح شد.هنوز هیچ فرد یا گروه مسوولیت این بمب گذاری ها را به عهده نگرفته است.