تظاهرات سودانی‌ها در اعتراض به کشته شدن 4 دانشجو

چند ساعت پس از متفرق کردن تجمع دانشجویان معترض دانشگاه خرطوم در محکومیت کشتار دانشجویان دانشگاه الجزیره در مرکز سودان، بار دیگر تظاهرات اعتراضی در مرکز پایتخت سودان برگزار شد.
کد خبر: ۵۲۲۳۷۹

به گزارش ایسنا، بخشی از معترضان پل «الفتیحاب» میان خرطوم و «ام درمان» را بستند و بخش دیگری از آنان به سمت نیروهای پلیس که از گاز اشک آور برای متفرق کردن معترضان استفاده کردند، سنگ پرتاب ‌کردند.

ناآرامی‌ها با محاصره دانشگاه خرطوم، یکی از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های سودان از سوی پلیس ضدشورش آغاز شد و با وجود این که پلیس توانست دانشجویان را به داخل محوطه دانشگاه بازگرداند، اما دانشجویان شعارهایی در محاکمه عاملان کشتار چهار دانشجو در روز جمعه گذشته سر دادند و اعلام کردند که عاملان کشتار این دانشجویان از حامیان دولت بوده‌اند. پلیس سودان برای سرکوب این تظاهرات از شلیک گاز اشک‌آور استفاده کرد.

مسئولان منطقه الجزیره و مدیریت دانشگاه اعلام کردند جسد چهار دانشجو روز جمعه در کانال آبی در نزدیکی دانشگاه پیدا شد که سه تن از دانشجویان منطقه دارفور بودند.سخنگوی انجمن شهروندان دارفور در مصاحبه با خبرگزاری رویترز اعلام کرد که دانشجویان روز چهارشنبه در دانشگاه الجزیره با هدف معافیت از شهریه دانشگاه تحصن کردند، اما حامیان حزب کنگره ملی (حزب حاکم) تحصن دانشجویان را متفرق و اقدام به ربودن تعدادی از دانشجویان کرد.

در همین راستا، شورای روسای دانشکده‌های دانشگاه الجزیره در نشستی فوق‌العاده تصمیم گرفت تا تدریس در تمام دانشکده‌ها، موسسه‌ها و مراکز دانشگاه را به حال تعلیق درآورد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها