آیت‌الله مکارم شیرازی:

مسئولان حرف‌های تنش‌زا را کنار بگذارند

آیت‌الله مکارم شیرازی از مسئولان خواست سخنان تنش‌زا را کنار بگذارند. به گزارش واحد مرکزی خبر، این مرجع تقلید دیروز در آغاز درس خارج فقه خود با بیان این که ما در جبهه داخل نیاز به اتحاد و قدرت داریم، گفت: رهبر بزرگوار انقلاب نیز بر ضرورت حفظ وحدت و آرامش، سفارش و تاکید کردند، اما برخی مسئولان حرف‌های تنش‌زای تازه‌ای می‌زنند؛ چرا نمی‌خواهند فضای کشور آرام باشد؟
کد خبر: ۵۲۱۱۳۹

وی خطاب به این دسته از مسئولان افزود: اجازه دهید فضا آرام باشد و در مقابل دشمنان، منسجم و متحد شویم.

آیت‌الله مکارم‌شیرازی گفت: متاسفانه تا فضا روبه آرامی می‌رود، عده‌ای از مسئولان بدون دلیل و مقدمه حرف‌هایی می‌زنند که به نفع کشور و مملکت نیست.

این مرجع تقلید با بیان این درخواست که بیایید و حرف‌های تنش‌زا را کنار بگذارید، گفت: حالا که‌ آن طرف، خاموش شده و سکوت کرده است، این طرف هم خاموش شود، چرا که نتیجه آن عاید همگان می‌شود، امیدواریم خداوند به همه ما عقل کافی و موقع‌شناسی لازم عطا کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها