ابوالفضل پورعرب، مهدی سلطانی، هومن برق‌نورد و بابک حمیدیان برخی از بازیگرانی هستند که در فیلم‌های آخر هفته تلویزیون حضور دارند

پورعرب آخر این هفته کارخانه‌دار می‌شود

شبکه‌های مختلف تلویزیون برای تعطیلات آخر هفته فیلم‌های متنوعی را تدارک دیده‌اند. امروز و فردا مجموعه‌ای از فیلم‌های ایرانی، خارجی و انیمیشن همچون «بچه‌های خانواده من»، «گره کور»، «بازجویی در کافه تهران»، «شهر گربه‌ها»، «در میان ما»، «صدای زندگی»، «نخل‌های سربی»، «برگ و باد» و «نیلا زنده است» از تلویزیون پخش می‌شود.
کد خبر: ۵۱۹۳۸۴

شبکه یک

راه، امشب ساعت 22 / بازجویی در کافه تهران، فردا ساعت 16

به گزارش روابط عمومی تلویزیون، امشب ساعت 22 فیلم سینمایی «راه» به کارگردانی امیلیو استیوز از شبکه یک سیما پخش می‌شود.

شبکه یک سیما برای ساعت 16 روز جمعه فیلم تلویزیونی «بازجویی در کافه تهران» به کارگردانی شاهد احمدلو و تهیه‌کنندگی حسین طاهری را برای پخش در نظر گرفته است.

در این فیلم با بازی هومن برق‌نورد، بابک کشوری و مهدی سلطانی‌سروستانی خواهید دید؛ مجید پسر جوانی که عقب‌مانده ذهنی است، متهم به قتل یک پیرزن و خدمتکارش و همچنین دزدی جواهرات اوست، اما سرگرد کاویان نظری خلاف این نظر را دارد؛ زیرا او قتل پیرزن را حاصل یک جنایت پیچیده می‌داند. پس دستور آزادی مجید را می‌دهد تا ماجرای قتل را پیگیری کند.

شبکه دو

خرس‌های مهربان، امروز ساعت 7 و 30 دقیقه/ بچه‌های خانواده من، امروز ساعت 14 و 30 دقیقه/ گره‌ کور، امشب ساعت 21/ در میان ما، فردا ساعت 17و 30 دقیقه/ صدای زندگی، فردا ساعت 23

انیمیشن «خرس‌های مهربان (جشن هدیه‌ها)» به کارگردانی لری هاستون و تهیه‌کنندگی روبرت ویندراپ، محصول2010 آمریکا، پنجشنبه نهم آذر ماه ساعت 7 و 30 دقیقه صبح در قالب برنامه «سینما صبحانه» از شبکه دو پخش می‌شود.

فیلم سینمایی «بچه‌های خانواده من» به کارگردانی جو بایر، امروز ساعت 14 و30 دقیقه در قالب برنامه «سینما آفتاب» از شبکه دو روی آنتن خواهد رفت. فیلم سینمایی «بچه‌های خانواده من» محصول 2003 آلمان است.

فیلم تلویزیونی «گره کور» به کارگردانی جواد مزدآبادی و تهیه‌کنندگی سعید منتظرالمهدی، امشب ساعت 21 در قالب برنامه «سینما زندگی» از شبکه دو پخش می‌شود.رامین راستاد، افشین سنگ‌چاپ و مریم سلطانی در فیلم تلویزیونی «گره کور» ایفای نقش کرده‌اند.

انیمیشن «شهر گربه‌ها» به کارگردانی بلا ترنوفسکی و تهیه‌کنندگی گابور موروی و رومان کانز، صبح جمعه ساعت 7 و 30 دقیقه در قالب برنامه «سینما صبحانه» از شبکه دو پخش می‌شود.

فیلم سینمایی «در میان ما» به کارگردانی جان بریسینگر و تهیه‌کنندگی مایکل فلودل، جمعه ساعت 17 و 30 دقیقه از شبکه دو تقدیم علاقه‌مندان می‌شود.

فیلم سینمایی «صدای زندگی» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی عبدالله باکیده، جمعه ساعت 23 در جدول پخش شبکه دو گنجانده شده است. داستان «صدای زندگی» با بازی ابوالفضل پورعرب، عنایت‌الله بخشی، مهدی امینی‌خواه و پرستو صالحی از این قرار است که نادر شکوری (ابوالفضل پورعرب) مالک یک کارخانه تشتک‌سازی است که در حال سفر به اروپا برای عقد قرارداد با یک شرکت خارجی برای خرید دستگاه‌های جدید است. منصور رستمی شریک نادر که انسانی نااهل است برعکس نادر علاقه‌ای به ادامه کار و وجود کارخانه نشان نمی‌دهد و سعی در تعطیل کردن کارخانه و فروش آن دارد.

شبکه سه

نخل‌های سربی، امروز ساعت 10 و 30 دقیقه/ برگ و باد، امشب ساعت 20 و 30 دقیقه/ نیلا زنده است، امروز ساعت 10 و 30 دقیقه/ تماس، فردا ساعت 20 و 30 دقیقه

فیلم تلویزیونی «نخل‌های سربی» به کارگردانی شهرام باباپور و تهیه‌کنندگی مصطفی علمی‌فرد، امروز ساعت 10 و30 دقیقه از شبکه سه بازپخش می‌شود.

فیلم تلویزیونی «برگ و باد» به کارگردانی ایلیا منفرد و تهیه‌کنندگی رضا نسیمی، امشب ساعت 20 و 30 دقیقه از شبکه سه پخش خواهد شد. فیلم تلویزیونی «برگ و باد» از تولیدات سال 1390 مرکز سیمافیلم است.

فیلم سینمایی «نیلا زنده است» به کارگردانی سعید اسدی و تهیه‌کنندگی جمال شیرمحمدی، جمعه ساعت 10 و 30 دقیقه از شبکه سه بازپخش خواهد شد.

فیلم تلویزیونی «تماس» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی احمد بندری را جمعه ساعت 20 و 30 دقیقه از شبکه سه شاهد باشید.

شبکه چهار

آزاده، امروز ساعت 16/ سائو برناردو، فردا ساعت 12/ انتخاب اسلحه، فردا ساعت 20 و 30 دقیقه

فیلم تلویزیونی «آزاده» به کارگردانی محمدحسین حقیقی و با بازی بابک حمیدیان، امروز ساعت 16 از شبکه چهار بازپخش می‌شود. در خلاصه داستان فیلم آمده علیرضا به همراه مادر و همسر باردارش زندگی می‌کند. او برای شرکت در جنگ به جبهه فراخوانده می‌شود. علیرضا به‌خاطر ترس زیاد از جبهه می‌گریزد. وقتی به تهران می‌آید متوجه می‌شود که خبر شهادتش را به خانواده‌اش داده‌اند.

فیلم سینمایی «سائو برناردو» به کارگردانی لئون هرسمن، جمعه ساعت 12 از شبکه چهار پخش می‌شود.

فیلم سینمایی «انتخاب اسلحه» به کارگردانی آلن کورنو، جمعه ساعت 20 و 30 دقیقه در قالب برنامه «سینما 4» از شبکه چهار روی آنتن می‌رود.

شبکه تهران

لیروی و استیچ، امروز ساعت 13 و 30 دقیقه / دور دست، فردا40 دقیقه بامداد/ نابودگر، فردا ساعت 13 و 30 دقیقه

انیمیشن «لیروی و استیچ» به کارگردانی تونی کریج امروز ساعت 13 و 30 دقیقه در قالب برنامه «تماشاخانه» مهمان بچه‌های شبکه تهران می‌شود.

40 دقیقه بامداد روز جمعه فیلم سینمایی «دور دست» به کارگردانی پوریا آذریجانی و تهیه‌کنندگی محمد داوودی از شبکه تهران بازپخش می‌شود.

ساعت 13 و 30 دقیقه روز جمعه فیلم سینمایی «نابودگر» به کارگردانی آکان ساتایو، محصول 2011 قزاقستان از شبکه تهران پخش می‌شود.

شبکه شما

سقوط، امشب ساعت 23/ سیامول، فردا ساعت 13 و 30 دقیقه

فیلم تلویزیونی «سقوط» به کارگردانی علی حلوی و تهیه‌کنندگی عفت صوفی، امشب ساعت 23 از شبکه شما پخش می‌شود.

فیلم تلویزیونی «سیامول» جمعه ساعت 13 و 30 دقیقه از شبکه شما پخش می‌شود. در خلاصه داستان فیلم آمده؛ علی‌مراد از دست جهالت پسرش داخدا، تن‌پوش او را به کنایه بر تن سیامول (مترسک) زمین کشاورزی‌اش می‌کند و این مساله دگرگونی پسرش را در پی دارد.

شبکه نمایش

روزهای بهم ریخته، امروز ساعت 13/ فرمانروایان مقدس، امروز ساعت 15/ دوئل، امروز ساعت 17/ بهار شیرین، فردا ساعت 15/ عیار14، فردا ساعت 21

فیلم‌های سینمایی، تلویزیونی و انیمیشن «روزهای بهم ریخته»، «فرمانروایان مقدس (سلیمان و آدونیا)»، «دوئل»، «جسدی در کتابخانه 1»، «موج سوم» و «دار و دسته نیویورکی» امروز و امشب ساعت 13، 15، 17، 19، 21 و 23 از شبکه نمایش روی آنتن می‌رود.

فیلم‌های سینمایی، تلویزیونی و انیمیشن «بهارشیرین»، «فرمانروایان مقدس (حضرت سلیمان)»، «مردی که به زانو درآمد»، «جسدی در کتابخانه 2»، «امپراطوری گرگ‌ها»و «عیار 14» فردا ساعت 13، 15، 17، 19، 21 و 23 از شبکه نمایش پخش می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها