به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاد خبری کنگره، مهدی باقریان دبیرکل و نماینده دومین کنگره جهانی کارگزاران مسلمان روابط عمومی با اعلام این خبر گفت: تاسیس انجمن جهانی کارگزاران مسلمان می تواند در ایجاد بسترهای لازم برای برقراری ارتباط با دیگر مسلمانان و تشریح مبانی بشردوستانه دین مبین اسلام نقش موثری ایفا کند.
وی با بیان این که کارگزاران مسلمان روابط عمومی باید همه توان خود را بر مواردی فراتر از ابزارهای موجود متمرکز سازند، افزود: کارگزاران مسلمان روابط عمومی باید در سراسر جهان توان و ظرفیت استفاده از قدرت نرم از جمله دیپلماسی روابط عمومی، ارتباطات استراتژیک و اقدامات جدی و مستمر رسانه ای را تقویت کنند.
رییس موسسه کارگزار روابط عمومی با اعلام خبر مذکور گفت: ایجاد ارتباط بین کارگزاران مسلمان روابط عمومی همیشه مشکل بوده است اما به نظر می رسد که با فعال کردن این انجمن، موفقیت هایی حاصل شود.
وی با بیان این مطلب که خواست انجمن حمایت از اعضاء خود در کارشان برای ایجاد ارتباط راهبردی، تعاملی و بین المللی است گفت: اعضاء از طریق فعالیت های شعبه محلی- بین المللی و ابتکار عمل های توسعه حرفه ای منطقه ای که به صورت آنلاین به آن ها دست می یابند، از طریق کنگره جهانی، یک خبرنامه آنلاین و وب سایت اینترنتی به هم مرتبط میشوند.
دومین کنگره جهانی کارگزاران مسلمان روابطعمومی، 18 و 19 آذرماه سال جاری در تالار وحدت برگزار خواهد شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم