شرور مسلح فراری سرانجام به دام افتاد

فرماندهی انتظامی شهرستان باشت در استان کهگیلویه و بویراحمد از شناسایی و دستگیری شرور فراری توسط ماموران انتظامی این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۵۱۷۷۵۱

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرگرد سیدمحمد صدرایی با اعلام این خبر گفت: این شرور که به مسعود شهرت دارد، در یک اقدام اطلاعاتی و پلیسی توسط مأموران انتظامی شهرستان شناسایی و طی عملیاتی ضربتی، روز گذشته در مخفیگاهش دستگیر شد.

وی افزود: این شرور هنگام دستگیری، قصد درگیری با ماموران انتظامی و فرار داشت که ناکام ماند و به دام افتاد.

فرمانده انتظامی شهرستان باشت،حمل و نگهداری سلاح گرم غیرمجاز، تیراندازی، اخلال در نظم عمومی، قتل شبه‌عمد و سرقت‌های مسلحانه و زورگیری از سال 1386 تاکنون را از مهم‌ترین جرایم این شرور عنوان کرد.

این مقام آگاه انتظامی در پایان تصریح کرد: از آنجا که برخورد قاطع و قانونی با افراد شرور و سابقه دار رضایتمندی و خشنودی شهروندان را به دنبال دارد، پلیس با جدیت و قاطعیت هر چه تمام با اراذل و اوباش و اخلال‌گران نظم و آسایش عمومی برخورد خواهد کرد و شهروندان می‌توانند از طریق ارتباط با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 نیروی انتظامی را در این زمینه یاری کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها