اوباما: میانمار به خاطر انسانیت، مشکل مسلمانان را حل کند

باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه سفر سه روزه آسیایی خود روز گذشته پس از دیدار با مقامات تایلند، وارد میانمار شد. به گزارش ایسنا، او به محض ورود به میانمار مورد استقبال تین سین، رئیس‌جمهور این کشور قرار گرفت.
کد خبر: ۵۱۷۷۴۳

بسیاری از کارشناسان بر این عقیده بودند که سفر تاریخی اوباما به میانمار در واقع در نتیجه اصلاحات انجام گرفته از سوی رهبران این کشور بوده است. در همین راستا، اوباما پس از دیدار با تین‌ سین در جمع خبرنگاران گفت: اقدامات دولت در انجام اصلاحات اولین گام‌ها در یک مسیر بسیار طولانی خواهد بود، اما فکر می‌کنم روند دموکراسی‌سازی و اصلاحات اقتصادی در میانمار که توسط رئیس‌جمهور آغاز شده به توسعه‌ای باورنکردنی تبدیل خواهد شد.

پس از صحبت و مذاکره با تین سین، اوباما به دیدار آنگ سان سوچی، نماد دموکراسی‌خواهی در میانمار رفت. به گزارش منابع خبری، در این دیدار اوباما مورد استقبال گرم سوچی قرار گرفت.

مقصد بعدی اوباما پس از دیدار با سوچی، ایراد سخنرانی در دانشگاه یانگون بود. وی در این دانشگاه در سخنانی درجمع دانشجویان و چهره‌های سیاسی میانمار خطاب به ملت میانمار گفت: تنوع قومیتی و مذهبی شما به شرطی که از آن به‌درستی استفاده شود، یکی از مهم‌ترین ابزارها برای پیشرفت برمه خواهد بود. اوباما افزود: میانمار نیز همانند آمریکا دارای تنوع و گوناگونی قومی زیادی است که این مساله تاریخ و هویت میانمار را تشکیل داده و اگر از آن به درستی استفاده شود، سرچشمه پیشرفت‌های بسیاری برای کشور خواهد بود.

وی گفت: در ماه‌های اخیر شاهد مسائلی دردآور در میانمار بودیم و دیدیم که اختلافاتی خونین میان گروه‌های مختلف پیش آمد و این امر می‌تواند مانع پیشرفت برمه شود. وی ادامه داد: ما در ایالت راخین شاهد آن بودیم که خشونت‌های زیادی علیه روهینگیایی‌های بیگناه روی داد و دولت به خاطر انسانیت باید مساله آنها را حل و فصل کند. وی اظهار کرد: هیچ دلیلی برای خشونت علیه روهینگیایی‌ها نیست و ما همگی خواستار صلح هستیم و برای محقق کردن آن در میانمار باید تلاش کرد.

اوباما در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: من در اینجا و در دانشگاه یانگون به همه کشورهای آسیایی پیام می‌دهم که ما به گذشته نگاه نمی‌کنیم و چیزی که برای واشنگتن مهم است، آینده است و اگر شاهد تغییراتی در هرکشوری باشیم، دست دوستی به سوی آن دراز می‌کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها