اظهار تاسف آکادمی اسکار‌ درباره‌ عدم حضور فیلمی از ایران

رئیس بخش فیلم‌های خارجی آکادمی اسکار نسبت به حضور نیافتن نماینده‌ای از سینمای ایران در این دوره از جوایز ابراز تاسف کرد.
کد خبر: ۵۱۶۲۶۲

به گزارش ایسنا، بروس دیویس، رئیس کمیته فیلم‌های غیرانگلیسی آکادمی اسکار در گفت‌وگو با نشریه ورایتی اعلام کرد، جای نماینده سینمای ایران در جوایز اسکار 2013 خالی خواهد بود.

فیلم «یه حبه قند» به کارگردانی رضا میرکریمی که به‌عنوان نماینده سینمای ایران برای حضور در جوایز اسکار 2013 انتخاب شده بود، در اعتراض به ساخت فیلم موهن علیه پیامبر اسلام(ص) در هالیوود از حضور در این دوره از اسکار انصراف داد.

بروس دیویس، رئیس کمیته فیلم‌های خارجی آکادمی اسکار در همین رابطه گفت: مطمئنا ما از این مساله متاسفیم، چون قهرمان دوره قبل جوایز باید بازمی‌گشت و از عنوان خود دفاع می‌کرد. گرچه به لحاظ سبک فیلمسازی این دو اثر با یکدیگر متفاوت هستند، اما بسیار ناراحت‌کننده است که از ایران فیلمی حضور ندارد.امسال تعداد کشورهای حاضر در بخش خارجی هشتاد‌ و پنجمین دوره جوایز سینمایی اسکار به 71 کشور رسیده است که این عدد حاکی از بیشترین حضور کشورها در تمام ادوار این رویداد سینمایی است.

پنج نامزد نهایی دریافت جایزه اسکار بهترین فیلم خارجی 2013 روز دهم ژانویه معرفی می‌شوند و برنده نهایی نیز روز بیست‌و‌چهارم فوریه طی مراسمی در دالبی تیتر هالیوود مشخص می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها