روایت مهدوی‌کیا از اجرای شهرداد روحانی در بازی‌های آسیایی تایلند

مهدی مهدوی‌کیا بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس جلوی دوربین مستند زندگی شهرداد روحانی رفت.
کد خبر: ۵۱۴۱۰۸

مهدی مهدوی‌کیا بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس از آخرین کسانی است که جلوی دوربین الهام قره‌خانی و مهرتاش مهدوی حاضر شد و در توصیف ویژگی و جایگاه جهانی شهرداد روحانی صحبت کرد.

او در گفت‌‌و‌گویی درباره سابقه آشنایی خود با شخصیت شهرداد روحانی گفت: ما در مسابقات المپیک 98 در بانکوک حضور پیدا کردیم و تیم فوتبال ما قهرمان شد، جالب این‌که در همان زمان دولت تایلند از آقای شهرداد روحانی برای رهبری موسیقی مراسم افتتاحیه و اختتامیه دعوت به عمل آورده بود که کار موفقی شد و از دولت تایلند جایزه هم گرفتند. پا‌قدم ایشان هم برای ما خوب بود‌، چون ما قهرمان شدیم.

مهدوی‌کیا درباره جایگاه جهانی روحانی گفت: قطعا آقای شهرداد روحانی در زمینه کارشان سختی‌های بسیاری کشیده‌اند که به این مرحله رسیده‌اند؛ به این دلیل که کار راحتی نیست که در بین این همه موزیسین که بشدت کارشان را پیگیری می‌کنند، بالا بیایید و چنین جایگاهی را در عرصه موسیقی در دنیا کسب کنید. وقتی شما خارج از مملکت خودتان هستید و قرار است کاری را انجام دهید که بدرخشید باید تلاش و پشتکارتان در آن بیشتر باشد تا بتوانید از بقیه سبقت بگیرید. تهیه‌کنندگی و کارگردانی مستند روحانی را الهام قره‌خانی و مهرتاش مهدوی بر عهده دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها