سرپرست زائران ایرانی:

تلاش‌های صداوسیما در درک فرهنگ حج قابل قدردانی است

سرپرست زائران ایرانی خانه خدا ضمن بازدید از دفتر صداوسیما در مکه مکرمه کیفیت برنامه‌های سال 91 رسانه ملی را چشمگیر ارزیابی کرد.
کد خبر: ۵۱۳۷۸۴

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی لبیک، حجت‌الاسلام والمسلمین قاضی عسکر در جریان گزارش عملکرد گروه اعزامی رسانه ملی به حج تمتع 91 نیز قرار گرفت.

وی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: برنامه‌های تولیدی صداوسیما در موسم حج امسال نسبت به سال‌های قبل بهتر و با کیفیت زیباتری ارائه شد که از این تلاش و کوشش چشمگیر قدردانی و تشکر می‌کنم.

حجت‌الاسلام قاضی عسکر به گستره تاثیرگذاری برنامه‌های رسانه ملی اشاره کرد و افزود: صداوسیما کارهای فاخری در زمینه حج و زیارت انجام داده که تاثیرش فقط در داخل کشور نیست و مراجعات کاربران دیگر کشورها به پایگاه اطلاع‌رسانی لبیک برای دریافت این برنامه‌ها و نیز استفاده از محصولات شبکه تلویزیونی اینترنتی لبیک نشان‌دهنده جذابیت برنامه‌ها و محتوای تولید شده برای آنان است.

سرپرست زائران ایرانی که چند بخش تولیدی گروه اعزامی صداوسیما به سرزمین وحی را نیز هنگام بازدید از دفتر صداوسیما در مکه مکرمه ملاحظه کرده بود، مصاحبه با مادر بزرگوار چهار شهید دفاع مقدس، گفت‌وگو با جانبازان، پخش مراسم دعای کمیل و پخش زنده مراسم برائت از مشرکان در صحرای عرفات را از جمله کارهای ارزشمند انجام شده در موسم حج امسال دانست.

وی تاکید کرد: اگر تلاش‌های عوامل صداوسیما در جریان برگزاری حج تمتع نبود، شاید کسی عمق این حرکت فرهنگی را درک نمی‌کرد و شما با این تلاش و کوشش برای فرهنگ‌سازی و دل‌هایی که به واسطه این برنامه‌ها متوجه خداوند متعال می‌شوند در ثواب حاجیان شریک هستید.

حجت‌الاسلام قاضی عسکر همچنین پیشنهاد کرد بعد از برگزاری حج امسال، گزارش‌های تولیدی در گروه اعزامی صداوسیما به سرزمین وحی، دستمایه تهیه مستندهایی شود تا از رسانه ملی برای مخاطبان پخش شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها