
"عبدالرضا شیخ الاسلامی" در تشریح این خبر گفت: برای حمایت از اقشار آسیب پذیر،محل هایی برای اسکان شبانه نیازمندان در نظر گرفته شده است که امیدواریم این گونه امکانات برای اقشار محروم جامعه، افزایش یابد.
وی تاکید کرد: اقدامات دولت در سالهای اخیر برای کمک به اقشار آسیب پذیر جامعه مطلوب بوده که امیدواریم این برنامه ها ادامه یابد.
وی تصریح کرد: با اقدامات انجام شده از سوی دولت شاهد بهبود وضعیت سطح زندگی مردم هستیم به طوریکه در برخی از شاخص های تغذیه ای میزان قد و وزن کودکان افزایش یافته است.
وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی معتقد است: مردم به شکل داوطلبانه در کمک رسانی به نیازمندان جامعه همواره پیشگام هستند و دولت می تواند با ساماندهی اقشار مختلف مردم این کمک رسانی ها را به محرومان جامعه تسهیل کند.
شیخ الاسلامی مهمترین وظایف دستگاه حاکمیتی را سازماندهی، تجمیع و هدایت بخش های مختلف مردم برای کمک رسانی به محرومان ذکر کرد .
وی با اشاره به تاثیر یارانه ها بر زندگی آحاد جامعه گفت: پرداخت یارانه ها کمک ارزشمندی به اقشار آسیب پذیر جامعه است و موجب ارتقای وضعیت معاش مردم شده است.
یادآور می شود، از سال 1384 کار بین بخشی (ارتقای امنیت غذایی اقشار آسیب پذیر) از سوی وزارت بهداشت و درمان، سازمان بهزیستی ،کمیته امداد امام خمینی(ره) و وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی در حال اجرا است.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد