عسگراولادی: وقتی جمهوریت را پذیرفتیم باید تحزب را هم قبول کنیم

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: زمانی که ما جمهوریت را قبول کرده‌ایم باید تحزب را هم قبول کنیم، اگر نه دچار نارسایی می‌شویم.
کد خبر: ۵۰۸۱۱۴

به گزارش فارس، حبیب‌الله عسگراولادی تصریح کرد: ممکن است عده‌ای برای شخصی که رئیس‌جمهور است صحنه‌سازی کنند و او را فریب دهند مگر این‌که او حزبی باشد، زیرا حزبی که چهار شرط خودسازی، همدیگرسازی، ارتباط تشکیلاتی و تقوا را عمل کند، کمتر اشتباه می‌کند.

وی با اشاره به مواضع رئیس‌جمهور نسبت به تحزب گفت: اگر آقای احمدی‌نژاد می‌گوید من به هیچ تشکلی بدهکار نبوده و حزبی نیستم، یعنی می‌خواهد جمهوری را انفرادی اداره کند و این با جمهوریت مغایرت دارد.

عسگراولادی گفت: اولین نکته این‌که ایشان به وسیله احزاب بالا آمد و در مجموعه اصولگرایان مانند دیگران همراه دیگر شخصیت‌ها حضور داشت.

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری افزود: آقای احمدی‌نژاد از جمله کسانی است که مجموعه‌های اصولگرا معرفی‌اش کردند اما همین که رای آورد گفت به حزبی بدهکار نیستم.

وی گفت: رئیس‌جمهور آینده باید ریشه اجتماعی و تشکیلاتی داشته باشد زیرا در غیر این صورت هر کسی را که می‌آید رشد کند، کنار می‌زند.

عسگراولادی با تاکید بر این‌که رئیس‌جمهور نمی‌تواند با احزاب و جامعه ارتباط نداشته باشد، گفت: اگر جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، رئیس‌جمهور نیاز به رای حساب شده دارد و رای حساب شده بدون تشکیلات امکان ندارد، شرایط امروز بیش از گذشته اقتضای تشکل و تحزب را دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها