راهنمای کاهش مبلغ قبوض برق

اغلب مکان‌های زندگی و کار پر از دستگاه‌های رایانه‌ای شده که بخشی از درآمد افراد، خانواده‌ها یا شرکت‌ها و ادارات باید هزینه تامین انرژی آنها شود.
کد خبر: ۵۰۵۵۲۵

با چند راهکار ساده می‌توان مدیریت بهتری برای صرفه‌جویی در درآمد و خرج کردن در بخش‌های مورد نیاز دیگر کرد.

در برخی ادارات و شرکت‌ها رایانه و دستگاه‌های کپی، چاپگر، اسکنر و امثال آن همگی از همان ساعات اولیه روشن می‌شود بدون آن‌که به برخی از آنها واقعا در آن ساعت نیاز باشد.

بعضی کارمندان به همین منوال عادت کرده‌اند در خانه نیز چنین کنند. فقط زمانی این دستگاه‌ها را روشن کنید که براستی قصد کار کردن با آنها را دارید.

پس از انجام کار، اگر فواصل زمانی استفاده کوتاه است، قابلیت استندبای یا (آماده به کار) را در دستگاه‌هایی که چنین امکاناتی دارند، فعال کنید تا انرژی کمتری استفاده شود.

معمولا رایانه‌ها در حالت خواب و آماده به کار حتی تا 65درصد کمتر از زمان کار واقعی برق مصرف می‌کنند و در این حال استهلاک برخی قطعات نیز به حداقل می‌رسد.

در صورتی که زمانی بیش از نیم ساعت نیازی به کار با رایانه و دستگاه‌های مشابه ندارید، خاموش کنید.

یادتان باشد حالت اسکرین سیور (محافظ صفحه نمایش) اثری بر میزان صرفه‌جویی در برق ندارد.

رایانه‌های کیفی (معروف به لپ‌تاپ) نسبت به رایانه‌های رومیزی (معروف به دسکتاپ) جای کمتری می‌گیرند، صدای کمتری دارند، سبکترند و از آن مهم‌تر انرژی کمتری مصرف می‌کنند، بر حسب کارکردی که انتظار دارید تا جای ممکن از این نوع رایانه‌ها استفاده کنید.

نمایشگرها یا مانیتورهای LED کمتر از LCD و هر دو کمتر از نمایشگرهای بزرگ فسفری برق مصرف می‌کنند. هر چه صفحه نمایش بزرگ‌تر باشد انرژی مصرفی نیز بیشتر خواهد بود.

هنگام خرید رایانه و وسایل الکترونیک به برچسب مصرف انرژی آنها دقت کنید. وسیله‌ای که برچسب A یا B سبز رنگ دارد تا مقدار زیادی به کاهش هزینه‌های برق و نگهداری پول درجیبتان کمک می‌کند.

هر چه وضوح و دقت تصویر نمایشگر بالاتر باشد برق بیشتری مصرف خواهد شد.

چاپگرهای لیزری بیش از جوهرافشان و سوزنی، برق‌مصرف می‌کنند. هنگام خرید یا استفاده از آنها به این نکته نیز توجه کنید.

با قرار دادن ترمینال کلیددار برق در ابتدای کابل‌ها، شب‌ها یا مواقعی که به رایانه‌ها و نمایشگرها نیازی ندارید، آنها را از مدار مصرف خارج کنید. روشن بودن یک چراغ یا ساعت کوچک روی نمایشگر، نمابر، کیس و وسایل برقی دیگر نشانه مصرف برق است.

رشید حسام - جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها