نفت ایران را فقط شرکت ملی نفت می‌فروشد

مدیر امور بین‌الملل شرکت ملی نفت گفت: فروش نفت ایران فقط توسط مدیران و متخصصان شرکت ملی نفت ایران صورت می‌گیرد و هیچ نهاد دیگری در این امر دخالتی ندارد.
کد خبر: ۵۰۵۰۲۲

محمدعلی خطیبی در گفت‌وگو با شانا، ضمن بی اساس خواندن ادعاهای اخیر مقام‌های آمریکایی در خصوص وابستگی شرکت ملی نفت ایران به سپاه پاسداران تاکید کرد: شرکت ملی نفت ایران صرفا یک شرکت صنعتی است و نه تنها به سپاه پاسداران، بلکه به هیچ دستگاه یا ارگان دیگری وابسته نیست.

وی تصریح کرد: فروش نفت ایران صرفاً توسط مدیران و متخصصان صنعت نفت صورت می‌گیرد و هیچ نهاد دیگری در این امر دخالتی ندارد.

سخنگوی وزارت نفت نیز همزمان این ادعا را تکذیب و تصریح کرد: شرکت ملی نفت ایران تابع سیاست‌های دولت و وزارت نفت است.

خبرگزاری بلومبرگ در گزارشی به نقل از مقام‌های آمریکایی مدعی شده بود که شرکت ملی نفت ایران مرتبط و وابسته به سپاه پاسداران است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها