کشف 32 هزار متر خط لوله انتقال سوخت‌قاچاق در هرمزگان

فرمانده دریابانی هرمزگان گفت: ماموران دریابانی استان در سه مرحله عملیات در شهریور امسال موفق به کشف چند خط لوله مدفون در زیر خاک در مجموع به طول 32 هزارمتر برای انتقال سوخت قاچاق به دریا شدند.
کد خبر: ۵۰۳۸۳۷

سرهنگ محمد ایزدی افزود: با هدف پاکسازی مناطق آلوده شهرستان بندرعباس و برخورد با قاچاق فرآورده‌های نفتی، چند مرحله عملیات بزرگ و منسجم در ساحل روستای گچین از توابع این شهرستان به مدت سه روز اجرا شد.

وی گفت: با اجرای این طرح 32 هزار متر لوله زیرزمینی انتقال سوخت قاچاق در اندازه‌های مختلف از زیرخاک کشف و منهدم و پنج فروند قایق بدون مدارک دریانوردی نیز توقیف شد.

به گفته این مقام انتظامی، با توجه به شرایط جغرافیایی و باتلاقی بودن منطقه، تردد خودروها امکان‌پذیر نبود، بنابراین قاچاقچیان، سوخت قاچاق را ابتدا از طریق خودرو تا محل باتلاق حمل و سپس از طریق لوله‌کشی زیرزمینی به کنار ساحل منتقل و از آنجا به داخل شناورها بارگیری می‌کردند.

موادمخدر، قاچاق کالا و سوخت، سه معضل اصلی در استان هرمزگان است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها