به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرگرد دالوند، رئیس پلیس فتای کیش گفت: پیرو شکایت فردی مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب وی، ماموران بلافاصله اقدامات خود را آغاز کردند.
دالوند افزود: پس ازاستعلام مشخص شد متهم از اصفهان به حساب شاکی دسترسی پیدا کرده است.
وی عنوان کرد: در بررسیها و تحقیقات بعدی، متهم شناسایی و دستگیر شد.
وی در بازجویی اعتراف کرد یک سال پیش با شاکی در یک شرکت مشغول به کار بوده و وی در آن زمان مسئول حسابداری شرکت بوده و به حسابهای کارمندان دسترسی داشته است.
سرگرد دالوند در ادامه به هموطنان یادآور شد: هیچگاه کارتهای بانکی و رمز عبور خود را در اختیار دیگران قرار ندهید و در صورت اجبار بسرعت آنها را تغییر دهید. به یاد داشته باشید از رمزهای تکراری و قابل حدس مانند تاریخ تولد، شماره شناسنامه و مانند اینها استفاده نکنید و به صورت متوالی رمزهای خود را تغییر دهید.
وی در پایان به مدیران موسسات و ادارات هشدار داد؛ درخصوص انتخاب کارکنان و افرادی که به اطلاعات کارمندان دسترسی دارند، دقت بیشتری به خرج دهند و در صورت تغییر آنها، نظارت امنیتی را در این ارتباط رعایت کنند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم