پایان الزرقاوی ، آغاز یونس الاحمد
کشف دشمن تازه برای امریکا در عراق
جام جم آنلاین: مقامات اطلاعاتی امریکا می گویند محمدیونس الاحمد، از همکاران سابق صدام و از مدیران ارشد حزب بعث ، یکی از عوامل اصلی هدایت کننده شورش سنی های عراق از مخفی گاه خود در سوریه است.
کد خبر: ۵۰۲۵۸
این مقامات به «ابزرور» گفته اند که احمد، که امریکایی ها برای سر او یک میلیون دلار جایزه تعیین کرده اند، یکی از 20 تا 50 عضو ارشد حزب بعث در سوریه است که به عقیده آنان در سازمان دادن جنگ چریکی علیه نیروهای خارجی و نیروهای امنیتی عراق در این کشور دخالت دارد.
مقامات اطلاعاتی فوق می گویند فعالیت های اعضای حزب بعث در سوریه برای امریکا و دولت عراق ممکن است خطرناکتر از فعالیت های ابومصعب الزرقاوی تروریست اردنی باشد که تا کنون امریکا بیشتر فعالیت های ضد اشغالگری را به حساب او گذاشته است.
به گفته منابع اطلاعاتی امریکا احمد، که به «خضرالصباحی» نیز معروف است ، قبل از تعیین جایزه یک میلیون دلاری برای سرش مدام بین سوریه و عراق در رفت و آمد بود اما پس از آن دیگر زندگی خود را به
خطر نیانداخته و در سوریه مستقر شده است.
به نوشته ابزرور به نظر می رسد هدف از طرح نام احمد و استقرار دایمی او در سوریه ، وارد آوردن
فشار به دمشق برای جلوگیری از فعالیت های مقامات رژیم سابق عراق در سوریه است.
از احمد اطلاعات چندانی در دست نیست جز این که از سازمان دهندگان منطقه ای ارشد حزب
بعث بود که با سازمان جاسوسی داخلی مخوف صدام ارتباط داشت و احتمالا زمانی در مسکو
آموزش دیده است.